Hestra hanskat

Laaja valikoima sormikkaita, rukkasia ja hiihtohanskoja Hestralta lapsille, naisille ja miehille. Meiltä löytyy laadukkaat käsineet koko perheelle. XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Hanskat ja rukkaset päivän hintatakuulla.


Soveltuvat erityisesti off-piste-lasketteluun. Kämmen on kyllästettyä Army Leather -nahkaa, jolla on erinomaiset pito- ja kesto-ominaisuudet.

Sisällä on irrotettava Bemberg-polyesterivuori ja kuitutäyte-eriste, joka pitää lämmön hyvin. Army Leather Heli Ski Glove -käsineissä on paljon yksityiskohtia, ja Hestran klassikkona se . Fjellvott JR, JR Trick C-Zone, Heli Ski JR, Heli Ski Mitten JR, JR Isaberg Frost Mitt. Liikunta tekee elämästä hauskempaa.


Me olemme tehneet päätöksen. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Ok, I accept I want to know more.

Tuli aika ostaa viime keväänä uudet hanskat. Lämpimät ja kestävät hanskat , tosin tyyriit - mutta kyllähän näiden pitäisi kestää. Komiasti heiluivat kiinni myös Hestran laput ELINIKÄISESTÄ TAKUUSTA.


Käden ympärysmitta (cm), 1 17. Ikä (vuosina), 0- 1- 2- 3- 4- 5- 6-7 . Käsineet, hanskat ja sormikkaat syksyyn ja talveen löydät Intersportilta. Hestra - perinteikäs käsineiden valmistaja. Hanskan kämmenpuoli on kyllästetystä Amy Leather vuohennahasta.


Therm-ic Warmer Ready Gloves. Black Diamond Glissade Mitts. Ostospaikkasi lumilaudoille, freestylesuksille, surf -varusteille ja skeittilaudoille. Best price -takuu ja mahtava valikoima! Ominaisuudet: Aktiviteetti: Cross Country, Roller Skiing.


Säästä aikaa ja rahaa, tee löytöjä! Naisten lämmin Primaloft-rukkanen.

Päälikangas tuulen- ja vedenpitävää, hengittävää micropolyesteriä. Nahkakämmen, lämmöneriste Primaloft ja vuori harjattu polyesterineulos. Yksi asia mikä on aina aiheuttanut itselleni päänsärkyä pakkasten tultua on lasten sormien pysyminen lämpiminä.


Olen tuhlannut useita kymppejä erilaisiin talvirukkasiin ja aina saanut kokea karvaan pettymyksen. Joko hanska on ollut vaikea pukea, varsi ei ole ollut tarpeeksi pitkä suojatakseen rannetta . HESTRA on ruotsalainen perheyritys, joka lukeutuu maailman johtaviin laskettelu- ja ulkoilukäsinevalmistajiin. Design ja tuotekehittely tehdään yhteistyössä kansainvälisesti johtavien laskettelijoiden ja ammattiseikkailijoiden kanssa. Käsineet valmistetaan omissa tehtaissa, ja useiden mallien takana on . We have the largest selection! With free shipping online, 90-days money back, replacement, withdrawal, satisfaction-guarantee.


Valitse lukuisten suosikkituotteiden. Kestävää polyamidikudosta päällypuolella ja kämmenpuolella Army Leatheria. Ulkomateriaali: Päällyosa tuulen- ja vedenpitävää sekä tuulettavaa HESTRA Triton kolmikerroksista polyamidikudosta.


LEGENDAARISET TALVIHANSKAT! Hieman tavallista pidempi hanska soveltuu erityisen hyvin lumisiin ja kylmiin olosuhteisiin. Hanskoissa on myös irroitettava sisähanska.


Tuoteryhmät Laitesukellus Sukelluspuvut ja asusteet Hanskat. Neopreenihanskat ja kuivahanskat sukellukseen. Mares, Nordic Blue, Hestra.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje