Helkama e2800

Kolme kovaa tekivät ensimmäistä kertaa tuttavuutta sähköavusteisten polkupyörien kanssa. Testissä kiinnitettiin huomiota erityisesti pyörien käytettävyyteen sekä sähkön kanssa että ilman. Tämä akku on varusteltu suojapiirillä ja suojamekanismilla estämään vaaraa. Näiden mekanismien vaurioitu- minen aiheuttaa lämpöä, tulta, räjähdyksiä ja savua.


Soitinkin Helkamalle ja ihmettelin mainonnan ja todellisuuden eroa. Viimeistellyin ja kallein kokonaisuus.

Rengaskoko: (saatavilla). Massa akun kanssa: 2kg. Akun kapasiteetti: 2Wh. Kyllä oli kivaa uudella pyörällä. Eilen oli tuulinen päivä ja varsinkin kotiintulo vastatuuleen oli yhtä juhlaa.


Juhlaa oli myös töihin meno . Rullajarrut edessä ja takana, napadynamovalot, mittari. Uusimaa Espoo, Lintuvaara.

Fonecta, Karttakeskus, Liikennevirasto, Maanmittauslaitos, OpenStreetMap contributors, OnYourMap. Aktivoi kartta klikkaamalla sitä . Tailles disponibles, 4 50. Couleurs disponibles, Gris. Poids total, kg batterie incluse (2kg vélo et kg batterie). Uuden veroinen vähän ajettu sähköavusteinen kaupunkipyörä, ajettu noin kertaa.


Myydään uudenveroinen sähköpyörä. Säilytetty sisätiloissa, ajettu vain auringon paisteessa. Akku ladattu myös talvella ohjeen mukaisest. Suomen suurin laatupyörien verkkokauppa! Kaikki pyörät toimitetaan ilman toimituskuluja.


Molemmissa on kuitenkin laadultaan suhteellisen samaa tekniikkaa, uudemmassa mallissa vain vähän uudempaa . Etukäteen tärkeimmäksi tekniseksi ominaisuudeksi arveltiin akkujen kestoa, mutta tämäkin osoittautui liioitelluksi huolenaiheeksi. Helkaman sähkömoottori on mitoi- tettu lain mukaan, eli. Sähköavusteisella pyörällä pyöräily on Helkama n mainoslauseen mukaan pelkkää alamäkeä ja myötätuulta.


Ylämäkiä ei tarvitse enää polkea otsa hiessä, sillä pieni sähkömoottori avustaa ajoa aina tarpeen tullen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje