Hay marmoritarjotin

Formverk Store ja Formverk Living ovat modernin muotoilun kohtaamispaikat Helsingin keskustassa Annankadulla. Hayn valmistama kaunis, reunallinen marmoritarjotin. HAY :n kaunis marmoritarjotin näyttää hyvältä niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin työhuoneessakin.


Marmori on näyttävä materiaali myös ihan. Tämä ei siis ole mikään maksettu mainos, mutta itse jäin viime keväänä nuolemaan näppejäni saatuani liian myöhään tietooni, että Hemtexillä myydään neljänkympin hintaan marmoritarjottimia , joista designveriona ( Hay ) saa maksaa lähes kolmesataa (!). Jotkut paheksuvat suuresti tällaisia edullisempia . Pyöreän marmoritarjottimen pinta on hiottu kiiltäväksi ja sileäksi. Löydä marmoriset sisustusesineet Stockmannilta! Aivan super kivat ja hinnaksi tuli noin euro, jos edes sitä.


Ei tuo tietenkään vedä vertoja Hayn versiolle, mutta täysin toimiva meidän kotiin. Maksaisitko sä melkein 3euroa marmorisesta tarjottimesta? Materiaali: Carrara-marmori. Marble on tyylikäs ja moderni marmorinen tarjotin, jossa on reunat. Sopii tarjoilualustaksi niin arkeen, kuin juhlaankin.


Saatavuus: Tilapäisesti loppunut: Toimitusaika päivää. Hayn ylellisen marmoritarjotimen rinnalle on ilmestynyt budjettiversio tänä syksynä. Hayn marmoritarjotinta löytyy esimerkiksi Zarron valikoimasta hintaan 144€, kun Granitin tarjottimen hinta on vain 490€. Eilen teille kerroinkin tässä Shopping-jutussa, että Granit on ottanut valikoimiinsa marmorisia tarjottimia. Pitihän minunkin sitten käydä hakemassa tällainen HAY look-a-like-tarjotin kotiin.


Ihailin vastaavia myös Hay :n ja muiden valikoimissa (klik), mutta nähtyäni tämän Hemtexin liikkeessä, olin omani löytänyt. Tuote vaikuttaa hintaansa nähden todella ylelliseltä ja tukevalta, marmori on kauniin vaaleaa. Näin alkuun vati pääsi sohvapöydälle kynttilänaluksi, mutta suunnittelin jo laittavani sen . Puinen käsi (3) löytyykin monelta blogikollegalta, muun muassa upeasta Pihkala- blogista. Erilaiset roikkuvat peilit vaikuttavat olevan nyt suosiossa ja Hayltakin on saatavissa siitä harmaa versio Strap (4). Mrs Jones nappasi muutaman kuvan keittiöstään palstalle ja voi apua mikä määrä tavaraa sinne olikaan kertynyt.


Siivosin nyt tasot selkeiksi, ainakin hetkeksi. Sohvan päällä oleva mohairinen viltti on Balmuirilta, kuten myös patterin päällä olevan tason huonetuoksu. Sealoelta saatu Coffee Guide -taulu oli . Tykkään muutenkin kylmistä väreistä, joten beige ei olisi ollut myöskää vaihtoehtona.


TUOLI, TALJA, TV-TASO – JYSK. MARMORITARJOTIN – HEMTEX. This Pin was discovered by Eliisa Leskisenoja. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Syksyssähän ihan parasta on esimerkiksi kynttilät ja erinäiset valot, joita pimeässä Suomessa todellakin tarvitsee. Olen pitkään himoinnut esim. Graniittia ( tai mitä kiveä lie) Granit:ista !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje