Haix tapio hinta

Haix Tapio , Korkeavartinen nahkakenkä esimerkiksi metsästäjälle. Gore-Tex Performance - ka. Moninkertainen testivoittaja! Yli vuoden kokemuksella.


Edulliset hinnat , suuri valikoima, perinteet ja asiantuntemus. Erittäin tukevat vaellusjalkineet astetta kovempaan käyttöön!

Tapio on suunniteltu erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin. Haix Scoutin listahinta tätä kirjoitettaessa on Vaeltajankaupassa 1euroa. Hinta on maltillinen, koska Scout vaikuttaa hintaansa nähden todella huolella valmistetulta ja kestävältä kenkämallilta. Suomalaiseen jalkaan ja Suomen vaativiin olosuhteisiin.


Ainoa korkeavartinen kenkä, joka on aina täysin vesitiivis. Haix varsikengät ja vapaa-ajan jalkineet valmistetaan kahdella eri tehtaalla Euroopassa, Munchenin pohjoispuolella ja toinen tehdas Kroatiassa. Valikoima on todella laaja,. Toimitusaika 1-arkipäivää.


Suomen markkinoille kehitetty oma malli nimeltään Haix Airpower Pro R Varsikenkä.

Päällinen on hengittävää ja. Ne ovat myös täysin konepestävät. Haix-jalkineilla on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös. Laadukkaat korkeavartiset maastokengät. Luokkansa parhaimmiksi kehutut. Hinta 225eMyynnissä myös Tretorn Nimrod saappaat koko 45. Alkuperäiset Haix-nauhat malleihin Tapio ja K2.


Selaa tätä tuoteryhmää: Oheistuotteet ja tarvikkeet . Erätukusta löysin Jahtijakt Premium-kalvokengät, joiden hinta menisi juuri tuohon budjettiini ja ainakin esittelyssä kenkien omianisuudet täyttivät vaatimukseni. Onko teillä kokemuksia kys. Ei vuoda ja kestää puusavotat ym. Minulla on erittäin huonot kokemukset Haix vaelluskengistä.


Pari vuotta vähäisellä käytöllä olleista kengista irtosi pohjat. Tuo on tavallista CA liimaa hurjalla hinnalla. Kunnon kusetus tuo ihmeliima. Ajattelin hankkivani Haix - merkkiset varsikengät, ehkä Tapiot , Rangerit,. Hain tietoja ja tutkin eri malleja ja HÄMMÄSTYIN.


Aktiiviselle tallaajalle nuo ovat vasta alkukilometrejä, joten jalkineet eivät vedenpitävyyden suhteen ole hintansa väärtejä.

Haix, mutta älä erehdy ostamaan Airpower-sarjaa, jotka ovat sutta ja sekundaa. Helkatti että oli halvalla, lähtöhinta euroa ja poistin ne 20e silkoisella setelillä. HAIX on kovanluokan kenkämerkki, jonka juuret ovat ammattikäyttöön tarkoitetuissa jalkineissa.


Nykyään myös metsästäjille on tarjolla laaja valikoima huippuluokan kenkiä. KalastusSuomi on myymälä jollaista Suomessa ei ole ennen nähty! Erityisen lähellä sydäntämme ovat perhokalastus ja perhonsidonta, jigikalastus ja hauenkala.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje