Bosch lisäpitkät

Tämän tuoteryhmän suosituimpia tuotteita. Kaukovalo kirkas profi 2face lift. Bosch rallye 2highlight halogen. Ostin tuommoset lisävalot ja ajattelin laittaa 100w hehkut. Onko suurta eroa valotehossa verrattuna noihin 55w hehkuihin eli näkeekö kuinka paljon paremmin?


Tuollaiset tai 1 polttimot olisivat lailliset, eikä niitä varmaan kuluisi lisäpitkissä niin paljon. Motonetin laajasta valikoimasta löydät lisävalot ja asennustarvikkeet. Huomiovalot, sumuvalot ja työvalot autoon kuin autoon. Tehokkaat ja houkuttelevasti muotoillut valot lisäävät turvallisuutta. Kestävää laatua myös maastureihin ja ammattiliikenteeseen: tukevia, pitkäikäisiä ja valovoimaisia.


Useita asennusmahdollisuuksia. Lisävaloilla parannetaan kaukonäkyvyyttä. Parhaan mahdollisen tehon valot antavat, kun ne on sijoitettu suhteellisen korkealle. Tehokkaat lisävalot parantavat auton perusvalojakaumaa yleensä useita satoja metrejä.


Kuljettajalle tämä antaa muutamia lisäsekunteja . Näillä keleillä tähän vuodenaikaan. Ajelin just 1km vesisateessa uudella asfaltilla. Auton keulalla on omat pitkät ja 1ref. Ei sittenkäänn tahtonut riittää.


Olis pitänyt laittaa vielä isommat lisäpitkät , mutta 1ref luku riittäisi, lampun kokohan voi olal suurempi. Hellan FF2on mielestäni liian pieni. Oinonen - Luminator Metal Suosittelen, kaverilta löytyy moiset ja on miellyttävämpi valokeila kuin bosch touring 190mm kaukovalossa. Itselläni vanhassa autossa paskat pitkät normaalisti, joten otin pienellä referenssiluvulla lisäpitkät ja käytän niitä yhtäaikaa lyhyiden kanssa, jolloin tulee . Koneen puolella pikkaisen laittoa, vuotaa jostain öljyä ja pätkii välillä.


Ajoneuvovalaisimien ja -tarvikkeiden erikoisverkkokauppa Jussinmäki. Pari juttuu vois mainita asennuksesta ja kytkennöistä. Eli kannattaa käyttää aina tarpeeksi vahvoja virtajohtoja ja laadukkaita polttimoita. Johdoiksi kannattee laittaa . Klikkaa tästä Halogen lisäpitkät 190mm ilmoituksen kuvat ja lisätiedot.


KANNATINPARI JLISÄVALOILLEAlumiininen kannatin lisä- ja työvaloille. Kiinnitys 65mm putkelle ja mpultille. CIBIÉ Mini OSCAR LED musta kaukovalo. Jonkinsortin valofriikki kai sitä tulee oltua. LED- lisäpitkät ja ne piti nyt väliaikaisautoonkin laittaa.


Olen aina ollut Boschin Touring 1-miehiä ja nytkin kiinnostaisi Boschin 225:t niiden edullisuuden takia. NBB ALPHA 2LED-PARKILLA HPISTE. EXIDE LITHIUM POWER BOOSTER.


Lasin ympärillä on tyylikäs kromikehys.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje