Virkattu sipulipussi ohje

Jos osaat tehdä ketjusilmukan ja laskea kymmeneen, virkkaat hetkessä helpon ja hauskan verkkopussin sipuleille. Tee vielä samanlaista lenkkiä. Katso Meidän Mökin ohje ja toteuta sipulipussi vaikka sävy sävyyn sisustuksen kanssa.


Vaikka virkatut matot on osittain jo so last season, omalla työlistallani on jälleen muutama matto. Teki mieli löytää ihan uusi ohje , jott.

Verkkovirkkaus on työtapana helppo. Piirrosohje (piirroksessa vain pieni siivu koko sipulipussista ):. Mistähän tähän saisi ohjeen ? Rich Text Editor, edit-comment-body-und-0-value. Virkkaa puolipylväs jokaiseen kjs:aan. Tässä pikku käsityöjuttu, jonka voi toteuttaa sateisena päivänä vaikkapa mökillä, kuten itse tein.


Järkkäriä ei ollut mukana, joten kuvasin vaiheet kännykällä.

Valo-olosuhteet ja virkkauspaikan taustakuva vaihteli. Tämä juttu ei nyt kuitenkaan ole edellisessä Liebster Award -postauksessa . Korissa olleet sipulit ovat vain tupanneet mätääntyä nopeasti, minkä takia nakkasin korin nyt pyykkiläjään. Eilen illalla kaipasin jotain virkattavaa,.


Ohje on ihan omasta päästä. Lankana käytin Dropsin vihreää Muskat lankaa. Siellä on sipulien hyvä köllötellä. Pussin yläosan tein ihan omasta. Muurausnarua on vielä jäljellä niinpä käytin sitä sipulipussien tekemiseen.


Sipulipussi muurausnarusta. Siitä onkin aikaa kun olen sipulipussia viimeksi virkannut. Haluaisin alkaa ekologiseksi ja virkata hedelmäpusseja kaupassa käyntiä varten. En vaan löydä mistään ohjetta sellaiseen perus. Minulla on ollut vanha virkattu sipulipussi , joka on edesmenneen tätini peruja.


Säilytän sipuleita alakerrassa. Tällainen vanhanajan sipulipussi on kyllä aika mainio ihan käytössä, eikä vaan retrokoristeena.

Koska tässä vanhassa on nyt. Oliks vähän sekavat ohjeet ? You might also like: Neulottu . Olen viime viikkoina järjestellyt rippijuhlia, viettänyt juhannusta sekä puuhastellut parin isomman virkkausprojektin kimpussa, joten mitään valmista ei. Nyt on sipulipussi valmis vietäväksi vaikkapa mökkituliaisiksi. Virkkuukoukku oli kokoa ja minkäännäköistä ohjetta ei ole. Jo perustaidoilla pystyy tekemään kaikkea kivaa ja hauskaa.


Pelkillä ketjusilmukoilla saa aikaiseksi muutakin, kuin vain nauhaa, esim. Puuvillainen pussi hedelmille ja kasviksille. Käytä säilytykseen tai ota mukaan kauppaan ja käytä muovipussin asemesta. Tähän keskikokoiseen pussiin mahtuu hyvin keskikokoista omenaa tai vaikka iso parsakaali. Pesu asteessa samanväristen kanssa.


Hanketta esittelimme lokakuussa vanhusten viikolla Seniorimessuilla Jyväskylän kaupunginteatterissa. Samoin pääsimme joulukuussa Niilo Mäki Instituutin mukana Senioritapahtumaan kertomaan erilaisista Marttojen hankkeista ja toiminnasta. Maitotee- ja maissileipätarjoilu sopii joulun odotukseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje