Vinyylilattia laatta

Parketti, laminaatti, vinyyli vai laatta ? Lue vinkit, joilla valitset oikean lattiamateriaalin lapsiperheeseen, aikuiseen makuun ja lemmikkikotiin. Vinyylilattia Byggmaxilta. Keittiöön on tarjolla useita lattiatyyppejä.


Puulattia, kivilattia, laatat tai esimerkiksi vinyylilattia.

Valitse oikea lattia keittiöön! Lattian asennuslämpötilan tulee olla – °C. Tätä lattian ja huoneen lämpötilaa on ylläpidettävä ennen asennusta, sen aikana ja sen jälkeen vähintään tuntia. Sopii helppohoitoisuutensa vuoksi etenkin lapsi- ja lemmikkiperheisiin.


Woodplacen laatat näyttävät erehdyttävästi parketilta. Lattiamateriaaleissa riittää nykyisin valinnanvaraa perinteisen parketin tai laminaatin lisäksi. Viime aikoina erityisesti vinyylikorkki on noussut suosioon laminaatille vaihtoehtoa etsivien parissa.


Suositut vinyylilattiat ovat erittäin kestäviä ja taittoponttien ansiosta helppoja asentaa.

Täysin kosteussuojatut vinyylilankut sopivat erinomaisesti esimerkiksi lapsi- ja koiraperheisiin. Osta vinyylilattiat Värisilmän verkkokaupasta! Kaikki vinyylilattiat. Korkkilattian etuja ovat mm.


Livyn-valikoima yhdistelee . Tutustu vinyyli - ja korkkilattia valikoimaamme tavaratalossa tai tilaa kätevästi . Olen muuttamassa omakotitalon kellarikerroksessa sijaitsevaa takkahuonetta kuntoiluhuoneeksi. Huoneen lattiassa on laatoitus, ja lämmityksen hoitaa vesikiertoinen lattialämmitys. Soft harmaa tammi antaa pehmeän, lämpimän harmaan ilmeen mihin tahansa tilaan ja se sointuu kauniisti kaikkiin moderneihin sisustusväreihin. OngelmaVoinko asentaa vinyylilattian laattalattian päälle? RatkaisuKyllä, vinyylilattian voi asentaa laattalattian päälle, ja voit hyvin tehdä asennuksen itse.


Asennus on helppoa, melkein kuin kokolattiamaton asennus. Työ vaatii tosin jonkin verran valmistelua, sillä vinyyli on erittäin pehmeää, . Se on kätevä erityisesti kylpyhuoneessa. Laatta sopii kaikkiin kodin tiloihin.


Takkahuone, wc ja kodinhoitohuone ovat myös suosittuja laatoituskohteita kodeissa. Maalämmöllä lämmitettävissä kodeissa voidaan laatoittaa olohuone ja keittiökin, koska lattialämmitys lämmittää käytännöllisesti koko lattian.

Parketin ja laminaatin rinnalle on tullut monta uutta lattiaideaa. Lattia on seinien jälkeen kodin suurin yhtenäinen pinta. Se määrittelee asunnon sisustustyylin ja - tunnelman.


Lapsi- ja koiraperheessä tarvitaan naarmuuntumatonta materiaalia, eteisessä tai keittiössä roiskeen kestävää ja makuuhuoneisiin ääntä vaimentavaa. Forbo-mallistoon kuuluu myös valikoima korkealaatuisia irrallisesti asennettavia laattoja , joissa on luonnollinen kuosi ja jotka ovat ylivertaisen kestävä vaihtoehto homogeenisille designlaatoille kovan kulutuksen. Allura vinyylilattia on lämmin jalan alla, ääntä vaimentava, luja ja kestävä sekä helppo asentaa ja hoitaa.


Sävyltään eteisen lattia on aika vaalea, mutta ilmeisesti tuon ”laikukkaan” ulkonäön ansiosta lattian sävy on myös ollut erittäin kiitollinen eli siinäkään ei näy liat eikä pölyt. Siinä oli ennen persikan sävyinen laatta , jonka mieheni . Kävisikö kotiisi vinyylilankku, keraaminen laatta , mikrosementti vai tekstiililaatta? Näin valitset ja asennat.


Uudet lattiamateriaalit on helppo laittaa jopa suoraan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje