Timanttikuppilaikka 125mm

Timanttikuppilaikka hiontaan - Betonille ja kivelle - Käsikoneisiin - Kuivahiontaan - kehäinen - Keskireikä 2mm. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Valitse osamaksuaika: Tämä laskuri näyttää vain esimerkkilaskelman.


Lopullinen laskelma näkyy laskulla. Soveltuu betonin ja luonnonkiven kuivahiontaan kulmahiomakoneella.

Tehokas, suora karbidinen kuppilaikka kulmahiomakoneeseen. Kuppilaikka kuivahiontaan. Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin. Pitkäikäinen timanttikuppilaikka betonin hiomiseen.


Reiän halkaisija 2mm. Normaali 22mm kiinnitysreikä. Hilti timanttikuppilaikkoja 5-kpl h:yht 200e, yksittäin 50e kpl.

Ostaja maksaa mahdolliset postikulut. Sopii Flex kirahvi-hiomakoneeseen. Skip to navigation Skip to content. Just another WordPress site. HH Tuonti tarjoaa laadukkaat koneet ja tarvikkeet kiinnittämiseen ja rakentamiseen.


Tuote tilapäisesti loppu. Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa. Turbomallin timanttikuppilaikka esimerkiksi tasotteiden hiontaan kulma- ja betonihiomakoneilla.


Diamant slipekopp Typhoon ( 1mm ). Etsi paikallinen vähittäiskauppias. Ammattilaisille Bosch Toolbox. Imuroi nyt digitaalinen työkalupakki − täysin ilmaiseksi.


TIMANTTIKUPPILAIKKA 115X22MM S-5D129. Paras vaihtoehto olisi rälläkän tapainen kone timanttikuppilaikalla johon imuri kiinni, mutta päivähinnaksi tulisi ainakin 1euroa, koska laikan kulumisesta veloitetaan 114€ per millimetri muun. Tuollainen 125mm timanttilaikka menee pikku rälläkkäänkin ja ulkona ei pölynpoisto ole aivan välttämätön.


Kulmahiomakone voi maksaa mitä tahansa euron ja 4euron väliltä.

Millainen malli kannattaa ostaa? Katso, mitä ominaisuuksia rälläkässä pitää olla! Hong Kongista löydät laadukkaat kulmahiomakoneet ja kiillotuskoneet innokkaille nikkaroijille aina kilpailukykyisin hinnoin.


Tervetuloa verkkokauppaamme!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje