Tahranpoisto sappisaippualla

Sappisaippua on monelle melko vieras aine. Lue parhaat niksit sappisaippuan käyttöön. Ylivoimaisesti paras puhdistusaine, jota maa päällään kantaa, on Sonett sappisaippua ! Miten käytetään sappisaippuaa ? Ruskovilla Sonett- sappisaippua tahranpoistoon. Uskomattoman tehokas tahranpoistaja. Sopii rasva-, veri-, marja-, hedelmä-,viini-, muste- ja lehtivihreätahroihin.


Käytä paidankaulusten ja hihansuiden esikäsittelyyn ennen koneeseen laittamista. Ainesosat: Palmu- ja kookosrasvasta keitetty saippua, . Sen sijaan sappisaippua ei toiminut toivotulla tavalla. Muutamassa valkoisessa trikoovaatteessa oli. Tämä oli pettymys, koska olin kuvitellut sappisaippuan olevan tosi tehokas tahranpoistoaine. Voisiko syy olla siinä, että tahrat eivät.


Avainsanat(t): haju, sooda, tahranpoisto. Useimmat kemialliset tahranpoistoon tarkoitetut aineet ovat myrkyllisiä, huumaavia ja tulenarkoja. Kokeile myös sappisaippuaa ja vettä. Esikäsittele tahrat nestemäisellä pyykinpesuaineella tai tahranpoisto -aineella. Pese tekstiili lopuksi valkopesuaineella korkeimmassa hoito-ohjeen sallimassa pesulämpötilassa.


Laita sappisaippuaa tai nestemäistä pyykinpesuainetta tahra-alueen päälle ja anna vaikuttaa hetki. Ensisijainen keino on pestä tekstiili mahdollisimman kuumassa hoito-ohjeen sallimassa lämpötilassa koneessa ja tarvittaessa tehdä ennen tätä käsin paikallinen esipesu. Tahranpoistossa nopeus on valttia. Jos tahra pääsee imeytymään ja kuivumaan kuitujen sisään asti, se voi olla itsepintainen. Hyvin lähtee pelkällä vedellä, vaikka tosiaan tämä oli päässyt unohtumaan pyykkikassiin ja suosittelenkin silti tahranpoistoa mahdollisimman tuoreeltaan.


Porkkana on myös melkoisen hankala poistettava, siihen ei tunnu tepsivän edes sappisaippua. Ainakaan jos tahra on ehtinyt pinttyä . Se on kokonaisedullinen ratkaisu, joka ei kuormita luontoa. Kynätahrat, muste, rasva, öljy, kura, veri ym. Nestemäinen ja helppokäyttöinen Dr.


Ennen, kun lannistut vaikealta tuntuvan tahran kanssa ja tuomitset rakkaan vaatekappaleesi tuhoutuneeksi, kokeile tahranpoiston ammattilaisten valmistamia tuotteita ja ohjeita. Jos tahranpoisto ei onnistu yleisaineella, kysy neuvoa Beckmann-tahranpoistoasiantuntijalta. Vanhin tunnettu entsyymituote on sappisaippua.


Ideana vaan ettei sitä lähde pesemään ilman sitä tahranpoistoa ennen sitä ekaa tahran poisto pesua. Taitaa siinä tahranpoistossa olla jotain salatiedettäkin mukana. Joskus tahrat lähtevät ihan konepesuohjelmalla ilman muita kommervenkkejä ja joskus eivät kommervenkitkään auta :lol: Mutta siis itse käytän sappisaippuaa siinä heti kakkavaipan riisumisen yhteydessä.


Huuhtaisen kiinteät sotkut pönttöön . Itse olen jo melkein luopunut toivosta että saisin meidän pienimmäisen vaatteista tahrat kokonaan pois. Pahimpia aiheuttajia meillä on mustikka, porkkana ja tomaattikastike. Olen koittanut sappisaippuaa , tahranpoistoainetta ja pitänyt bodyt auringossa kuivumassa. Itse käytän Taborttia, sillä lähtee vaikka olis kuivunuttakin, toki jätän sen sitten likoon jos ei heti saa koneeseen sillä käsittelyn perään. Joulutahrat ja tahranpoisto , loppuvuoden juhlissa voi usein tapahtua vahinkoja.


Ulrich - sappisaippualla lähtevät hankalatkin tahrat! Jopa mustikka-, porkkana- ja banaanitahrat sekä veri, rasva ja muste saavat kyytiä tällä saippualla. Sopii erinomaisesti myös kestovaippojen tai paitojen hikitahrojen poistoon. Kastele tahrakohta, hiero . Kun läikkyy, pitää olla nopea. Näin erikoisneuvoja Heta Nykänen Pohjois-Savon martoista kiteyttää tahranpoiston suurimman ensiavun.


Seuraavaksi voi kokeilla sappisaippuaa ja ympäristöystävällisiä tahranpoistoaineita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje