Pukuhuoneen penkki hinta

Saunatalon valmistama Onni- penkki kruunaa pukuhuoneesi kalustuksen. Materiaalit haapa, tervaleppä tai lämpöhaapa (kuvassa). Kalusteissa säätöjalat 25mm:n säätövaralla ja liukuestekumit. Mahdollisuus tilata valmiiksi öljyttynä!


Jaloissa säätötassut 25mm:n säätövaralla ja liukuestekumit. Jakkarat ja penkit -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta.

Rajaa tuotteita Rajaa tuotteita. Oletus Suositut Uusimmat Hinta Nimi. Saunanpenkki on pesu- ja pukuhuoneen vakiokaluste. Kunkin saunan- ja pesutilan sisustukseen on valittavissa sopivaa puumateriaalia ja tyyliä oleva penkki.


Kaikki penkkimallimme ovat saatavina säätöjaloilla, jolloin ne soveltuvat hyvin kosteisiin tiloihin. Pukuhuoneen laatikkopenkki esim. Pakkauksen nettopaino, kg. Pintakäsittely, Puuvalmis.

Käyttövalmiin tuotteen mitat, x 1x cm. Heti saatavilla myymälässä Tarkista . Tilaa netistä tai soita ja saat henkilökohtaista palvelua! Moderni ja tukeva lämpökäsitellystä haavasta valmistettu 800x325x4mm kokoinen saunan tai pesuhuoneen penkki on tehty x 1mm liim. Sun Saunan pukuhuoneen penkit ovat tukevia ja huolellisesti viimeisteltyjä. Jakkaroiden jaloissa on aina säätötassut.


Mistähän mahtaisi löytyä valmiita penkkejä pesuhuoneeseen, tai vaikkapa ohjeet penkkien tekoon? Onko kenelläkään tietoa missä hinnoissa valmiit penkit pyörivät? Lisää vaihtoehtoja: Pituus. Gerdmansin laajasta valikoimasta löytyvät perinteiset ja tukevat penkit monessa eri muotoilussa.


Aina rahtivapaasti ja vähintään vuoden takuulla. Penkki Prosauna harmaa haapalankku jiirikulmilla. Varastokappale myynnissä edullisesti.


Prosauna Vantaan mallilauteet myydään nyt poistohintaan 7€ (norm. hinta €). Tämän suoran lauteen pituus . Olemme valinneet laajan valikoiman tuotteita, jotka kantavat aina edullista hintaa. Voita 50€ JYSK lahjakortti.

Rekisteröidy JYSK uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ensimmäisten joukossa uusimmat tarjoukset, edut, inspiroivat ideat ja kilpailut. Osallistut automaattisesti kuukausittaisen . Laadukkaat kotimaiset puku- ja lokerokaapit yrityksiin, oppilaitoksiin ja julkisiin tiloihin. Tilaa pukukaapit kätevästi Hexaplanin verkkokaupasta. Voit rakentaa pituus- ja leveyssuunnassa haluamasi penkin , jonka korkeus n. Penkki soveltuu saunaan, pukuhuoneeseen tai ihan minne vain.


Valmistettu suomessa vuoden kokemuksella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje