Oras keittiöhanat

Yksiote,Hybridi, Pistotulppamuuntaja. Tee valitus toisesta kuvasta. Tilaaminen on helppoa, klikkaa kauppaan tästä. Valittavanasi on hanoja sekä pesukoneliitännällä, että ilman.


Tutustu ja tilaa netistä!

Hanakat Verkkokaupan valikoimasta löydät mm. Hanakoilta saat Oras-tuotteet myös . Nopeat ja luotettavat toimitukset. Keittiöhanat eri malleissa ja väreissä saat edullisesti Bauhausista. Hanassa on helppokäyttöinen lenkkikahva, pesukoneventtiili ja kääntyvä korkea juoksuputki 120° (mahdollista rajoittaa 0° tai 60°).


Juoksuputken voi asentaa joko taakse, sivulle oikealle tai vasemmalle. Veden ja energian eli luonnon ja eurojen säästäminen on nykyisten elektronisten hanojen avulla yhä helpompaa.

Kaikki Oraksen kotimaiset keittiöhanat kotimaisesta lvi-kauppa. Tehtaalta toimitettaessa pesukoneventtiili antaa kylmää vettä, kahva kääntyy vasemmalle. Keskiasennossa venttiili on kiinni. Tarvittaessa voidaan venttiili muuttaa antamaan kuumaa vettä, kahva kääntyy tällöin oikealle. Pesukoneventtiilien huolto.


Niiden avulla voi helpottaa jokapäiväisiä rutiinitoimintoja. Hanojen design ja käyttö-ominaisuudet ovat vaihtelevat. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Lisätietoa keittiöhanoista.


Oras Optima kylpyhuoneeseen. Villa Gaari (Doventus Oy). Yhdellä kädellä asennettava pillivaahto.

Oikean ikkunatiivisteen valinta. ISOVER Vario ilmatiiviysjärjestelmä. Kuvaus: Keittiön kaksiotehana, jossa on keraaminen käyttöventtiili, kääntyvä juoksuputki, poresuutin ja pesukoneventtiili.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje