Linjalaser bosch

Remontoijan laadukas ja helppokäyttöinen itsevaaittava 360° linjalaser. Linjalaserin avulla työ tehostuu ja työn . Kompakti ammattilaisen linjalaser sisäkäyttöön. Bosch -risti- ja linjalasereilla kohteiden vaikea suuntaaminen kuuluu menneisyyteen.


Uudenaikaisimman laserteknologian ja helpon käytön ansiosta vaaitustyötä voidaan tehdä nopeasti ja tarkasti. Vakaa ja luja, käytännön läheinen – helppokäyttöinen linjalaser saa aikaan nopeat ja tarkat tulokset niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Bosch PLL 3SET linjalaser 360° jalustalla. Nerokas ja helppokäyttöinen ristilinjalaser, joka toimii yhdellä liukupainikkeella. Helppo kiinnitys MM -yleispitimen avulla. Viimeisimmät kirjoitukset. Optimaalisesti näkyvät vaaka- ja pystysuorat laserlinjat sekä kaksi keskitettyä luotipistettä.


Helppokäyttöinen yhdellä kädellä ohjattavan käyttöliittymän ansiosta. Itsevaaittava pysty- ja vaakasuora ristilinjalaser nopeaan linjojen kohdistamiseen. Varustettu pulssitoiminnolla.


Täydellinen nopeaan ja suoraan taulujen, boordien, tapettien, laattojen ja kohteiden suuntaamiseen.

Heijastaa samanaikaisesti vaakasuoran ja pystysuoran laserlinjan. Korkeus on helppo hienosäätää pikasovittimen pyörän avulla. Boschin GLL 3-P on kompakti, helppokäyttöinen ja erittäin kestävä (IP54) linjalaser sisäkäyttöön. Yksinkertainen ratkaisu kaikkiin vaaitus- ja siirtokäyttösovelluksiin. Quigo on erittäin kätevä ja helppokäyttöinen ristilinjalaser, vain käynnistys- ja sammutustoiminto.


Laserin näkyvyys sisällä n. Näin jälkiviisaana ja remonttimiestä siteeraten tuo laite olisi ollut hyvä hankkia jo remontin alkuvaiheessa. Sillä kun olisi saanut kätevästi tehtyä alakerran katon koolaukset, joissa jouduttiin tekemään paljon työtä myös oikeaan korkoon saamiseksi. Meilläkin oli hyvin tyypillinen vanhojen talojen ongelma: . Bosch Quigo III -ristilinjalaser tekee kohdistamisen erittäin helpoksi. Automaattinen suuntaus - aina 1 :n suoraan, heijastaa laserlinjan samanaikaisesti vaakasuoran ja pystysuoran. Kätevä kohdistus mukana toimitetun MM2-yleispidikkeen avulla.


Ammattilaisen kompakti ja helppokäyttöinen linjalaser ! Toimitamme kiinnitysratkaisuja, pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. Markkinoiden helppokäyttöisin ristiviivalaser remontoijalle. Monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet. Minulla on muutama laser ja sonoisin, että kannattaa hankkia ympärinäyttävä. Siinä on vaakalaser 3astetta ja pystylaser isolla kulmalla.


Paketissa tulee lattian ja katon väliin asennettava teleskooppitanko ja tavallinen kolmijalka.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje