Italialainen alkuruoka salaatti

Antipasto-kulttuuri ei ole rantautunut kunnolla Suomeen. Meillä on totuttu yhteen alkuruokaan , tuhtiin pääruokaan ja sitten jälkiruokaan. Alkupaloilla voi kuitenkin järjestää vaikka kuinka juhlallisen aterianaloituksen tai koko illan kestävän kulinaaritykityksen. Muuta ruokaa ei välttämättä . Mozzarella toimii oikein hyvin talvellakin, siksi tein salaatista lehden reseptin innoittamana version, joka ei ole riippuvainen vuodenajasta.


Uunikuivaamiseen ei ollut aikaa, joten omaan versiooni tomaatit päätyivät paahdettuina.

Suosittelen, että käytät buffalomozzarellaa. Ihanat italian maut siinä kuitenkin ovat vielä tallella! Oma vatsani kestää nykyään huonosti pastaa, olosta tulee turpea ja . Tiramisu on klassinen italialainen jälkiruoka, joka nimensä mukaisesti piristää pitkän illallisen viimeisenä numerona. Myös artisokan sydämet, oliivit tai pieni lajitelma kinkkuja ja makkaroita ovat tyypillisiä italialaisia alkuruokia.


Siivu gorgonzolaa ja taleggiota käyvät hyvin alkuruoasta ja perinteinen insalata caprese . Olen muunnellut ohjetta hiukan. Keitto on helppo valmistaa ja sopii aivan mahtavasti kylmeneviin syysiltoihin. Voit tarjota keittoa alkuruokana tai pääruokana.

Unohtui edellisestä postauksesta yhdet pikkusyötävät. Saaristolaisleipää, Aura- juustoa, hunajaa ja pekaanipähkinöitä, siinäpä yksinkertaisuudessaan. Salaatti artisokasta ja melonista.


Idea tähän salaattiin tuli aikasta hatusta, mietin vain italialaisia , ihania makuja jotka sointuisivat yhteen. Poimi herkulliset reseptit ja lähde kanssamme makumatkalle italialaisen keittiön saloihin. Italialainen herkkusalaatti.


Ciabatta tarkoittaa italiaksi tossua, jota matalahko, pitkulainen leipä voi joskus muistuttaa. Leivo mahtavat italialaiset ciabatta-leivät tällä ohjeella! Asettele pestyt ja kuivatut salaatin lehdet kerroksittain laakealle salaattivadille.


Levitä salaatinlehtien päälle lusikalla kastikkeeksi murskattujen valkosipulinkynsien maustamaa öljyä. Leikkaa kuorittu meloni lohkoiksi ja nämä ohuiksi viipaleiksi ja tomaatit viipaleiksi. Kurkun voit kuoria, poista keskiosa . Resepti italialainen alkuruoka salaatti. Taste sivuilta löydät reseptejä sekä italialainen alkuruoka salaatti tuhansia samankaltaisia reseptejä.


Jos perinteinen caprese eli tomaatin, buffalomozzarellan ja basilikan hieno liitto tuntuu liian arkiselta, niin kokeile tätä. En taida tietää lumoavampaa salaattia. Oiva italiantuliainen, caprese tai tuttavallisemmin . Pinaatti-juustotäyte letuille.

Vieraskauha Käyttäjän resepti. Grillijuusto- pastasalaatti. Kastike: rkl, valkoviinietikkaa. Arla Oy tarjoaa luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän kaikkiin hetkiin.


Katso herkulliset reseptit ja onnistu keittiössä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje