Helpot muffinit

Nopeasti valmistuvia ja kuohkeita muffineja. Tästä taikinamäärästä tulee n. Reseptin tekijä: Kaneliomena. Laita uuni kuumenemaan 2asteeseen.


Mittaa kaikki ainekset kulhoon, ja vatkaa kunnes seos on vaaleaa ja kuohkeaa. Aseta paperimuotit muffinipellille, ja jaa taikina jokaiseen vuokaan.

Muffinit ovat valmiita, kun ne ovat kohonneet. Lisää loput, sekoita hyvin. Jaa taikina vuokiin lusikalla. Jätä hieman kohoamisvaraa. Paista uunin keskitasolla noin minuuttia.


Kokeile kypsyyttä puutikulla, kun muffinit alkavat näyttää hyviltä. Tällä reseptillä leivot herkullisia muffinsseja! Ohje mukautuu helposti niin suklaisten kuin marjamuffinssien ystäville!


Hetken mielijohteesta rupesin eilen leipomaan muffineita.

Olihan minulla uusia ihania paperivuokiakin! Tämä on näppärä ohje jossa sekoitetaan. Nämä on hyviä ja niin helppoja , usein käytetty ohje meillä :). Ihanan helppo ohje, nyt kokeilen ja testaan nuita kuvio muffini peltejä samalla.


Muffinssien leipominen on helppoa ja nopeaa. Kokosimme helppoa ja herkullista reseptiä, joilla leivot muffinit herkkusuille. Ota talteen ihana resepti. Nämä helpot suklaamuffinssit onnistuvat myös lasten käsissä!


Jääkaapissa lojui kermaviilipurkki, joka oli menossa vanhaksi ja mietin mitäs siitä tekisin. Löysin Hellapoliisin sivuilta tosi helpon muffinien ohjeen, johon saisin kermaviilin upotettua. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja taikinan . Leivo helpot muffinit valmiista suklaamuffinssiaineksista.


Valmista muffinit muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää taikinaan silputtua piparminttua. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, lisää Marianne- murska ja kaada kastike muffinien päälle. Koristele yrteillä ja syötävillä kukilla.


Helmin helpot mustikkamuffinit. Tytöt lähtivät metsään ja minä etsin arkistoistani helpon muffini ohjeen. Ohje on todella helppo, ei tarvita edes sähkövatkainta.


Meira leivinjauhetta tl Meira vaniljasokeria dl Meira mantelijauhetta dl kermaa tai maitoa Kuorrutus: dl.

Kesä alkaa olla lopuillaan ja kouluun käy taas lasten tie. Kesälomat menevät niin nopeasti lasten mielestä, mutta siltä tuntuu myös meistäkin. Tiedä sitten onko se sitä, kun ikää alkaa karttua ja päivät tuntuvat kiitävän ohitse kuin elokuun tähdenlennot. Parhaat mustikkamuffinssit ihan valehtelematta. Tällä ohjeella sinunkin muffinsseista tulee kuohkeita, meheviä ja isoja!


Tämän viikon aloitukseksi sopii hyvin nämä helpot suklaamuffinssit, jotka valmistuvat helposti ja nopeasti yhdessä kulhossa. Kuitenkin mausta tinkimättä. Ei mitään vaahdota noi ja vatkaa nää. Voit kuorruttaa helppotekoiset muffinit haluamallasi tavalla: alla erilaisia kuorrutevaihtoehtoja.


Varoituksen sana: nämä muffinssit ovat turmiollisia! Nämä tulee niin helposti ja nopeasti, että kiusaus leipaista on suuri. Ainekset löytyy melkeinpä aina kaapista (noh, ei meillä kyllä valkosuklaa kaapissa säily, mutta muuten) ja parasta tässä ohjeessa on se, ettei tässä vatkata ollenkaan!


Reuhurinteen helpot muffinit (Tuula Kallioniemi, Hässäkkää ja hätähousuja). Lähes parasta tässä ohjeessa on upeasti kohonneet muffinssit ! Ainakin muffinssivuoalla paistettuna, joka pakottaa leivonnaiset kohoamaan ylöspäin, ei sivuille (kuka tai mikä tekisi saman kotileipurille.). Samaisesta syystä tykkään myös pahvisista muffinssivuoista, jotka pitävät muotonsa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje