Hääpaikka jyväskylän seutu

Hääpaikka JYVÄSKYLÄN SEUTU. Olen kirjoittanut paljon juttuja häistä ja . Parhaat hinnat, varaa helposti. Suomen suurin kokous-, juhla- ja tapahtumatilojen varaussivusto – Venuu. Talo on tunnelmallinen juhlapaikka niin konsertteihin kuin yritystilaisuuksiin , perhejuhliin ja arkisempiin kokouksiinkin.


Palokan Pelimannitalo sijaitsee aivan Palokan . Nykytrendi tuntuu olevan, että hääpaikat varataan jo todella hyvissä ajoin ennakkoon, jopa pari vuotta ennen The Päivää. Savutuvan Apaja tarjoaa upeat puitteet hääjuhlien viettoon sekä kesällä että talvella ja niin arkena kuin viikonloppunakin. Jyvässeudun juhlapaikkoja. Tunnelmalliset juhlatilat, ympäröivä luonto vesistöineen ja maalaisromantiikkaa henkivä miljöömme ovat ihastuttaneet häävieraita jo yli vuoden ajan.


Varjola toimii erinomaisena juhlatilana kaikkiin yritystilaisuuksiin ja perhejuhliin. Varjolassa on helppo järjestää esimerkiksi häät, syntymäpäivät tai yrityksen virkistyspäivät. Tästä esimerkkinä Jääskelä oli yksi ensimmäisistä seudun rakennuksista, joihin tuli sähkövalot. Nyt rakennuksia on jo liki kymmenen.


Historia on vahvasti läsnä Majakoskella. Korpelan tila -juhlatila. Lisätietoja ja kuvaukset juhlatiloista.


Suunnittelemme juhlan yksityiskohdat kanssasi, minkä jälkeen sinä ja läheisesi voitte keskittyä tärkeimpään, eli juhlan viettämiseen, me hoidamme käytännön työn. Juhlaa varten kartano ”pukeutuu” parhaimpiinsa, meille on ilo saada järjestää juhlanne . Tein itselleni listaa ja parantelin sitä vähän niin, että siitä voisi olla muillekin apua. Salonkiravintola Neilikka Hyvinkää. Tunnelmallinen maalaisympäristö pk- seudulla pienimuotoisille (- henkeä) häille ympäri vuoden.


Monipuoliset tilavaihtoehdot, upeat valoisat tilat ja viimeistellyt yksityiskohdat. Välimuistissa Samankaltaisia Tilahaku - Kokous- ja juhlatiloja. Järjestä juhlat tai häät upeissa tiloissa!


Tämän tilahaku-ohjelman avulla voi etsiä kokous-, juhla- ym. Palveluun voi myös ilmoittaa uusia tarjolla olevia tiloja tai pyytää . Vinkkejä vinkkejä, kiitos. Edullisia pitopalveluita?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje