Fiskars lehtiharavan varsi

Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapa. Wolf Garten Multi-Star saarnipuuvarsi 1cm. MultiStar-turvalukitusjärjestelmällä. Iso harava on mitä mainioin suurilla nurmikkoalueilla työskentelyyn.


Saatavilla verkkokaupassa.

Varren päässä ripustusreikä tuotteen varastointiin. Lehtiharavan pää L on reilunkokoinen harava suurille nurmikkoalueille. Tukeva kiinnitysmekanismi lapaosille. Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös.


Alumiinivarsi jonka päässä on ripustusreikä. Varsi ostettavissa erikseen. Solid Vaihtovarsi lehtiharavaan Fiskars. Hintaero tuntui kuitenkin kädessä ja näkyi työjäljessä.

Arvokkaampaa mallia oli mukavampi käsitellä, ja haravointijälki oli parempi kuin halvemmassa. Vähemmillä pyyhkäisyillä . Vertaa hintoja ja tilaa heti. Fiskarsin QuickFit- mekanismin vaihtovarteen kiinnität haluamasi työskentelypään, kuten lehtiharavan tai harvennuskuokan, käden käänteess. Heinäharava Agrati 9(AG960). KIVETYSTEN PUHDISTUSHARJA QUIKFIT FISKARS 15.


ASFALTTILANAN VARSI FISKARS 44. LEHTIHARAVAN LAPA 415MM FISKARS 8. Iso ja leveä lehtiharava soveltuu lehtien ja ruohonleikkuu- jätteen haravoimiseen. Lapa on valmistettu kevyestä ja joustavasta materiaalista, joten vetoliike vaatii vähemmän voimaa.


Piikit ovat lasikuituvahvisteista polyamidia. Kevyt, kestävä ja ergonominen käyttää. Valkoinen, harmaa tai musta. Miesten reisitaskuhousut. Fiskarsin Garden Light lehtiharava on pieni ja kevyt harava, joka sopii ahtaiden paikkojen haravoimiseen esim.


Fiskars Classic on kaunis, perinteinen työkalusarja. Varret on valmistettu lakatusta saarnesta ja terät booriteräksestä.

Toimitusaika: 1-arkipäivää . Ostoskorin sisältö (tuotetta). Etusivu Piha ja puutarha Puutarhatyökalut ja koneet Puutarhatyökalut Haravat ja harat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje