Disney frozen elsa nukke

Disneyn satuhahmo prinsessapuvussa ja -kruunussa. Pakkauksessa mukana hiusharja ja lumiukko. Disney Princess, Frozen , Nukke, Action Elsa.


FROZEN - laulava Elsa - nukke , jossa valo 6€ 4€ Löytyy varastosta. Olafin FROZEN -seikkailu: iso Elsa - nukke 3€ 3€ Löytyy varastosta. FROZEN Cool Tunes -kannettava karaokelaite 5€ 399 . Elsa - nukella ja 2cm:n Anna-nukella on klassiset, elokuvasta tutut Frozen -asunsa. Jokaisella nukella on viisi niveltä, irrotettavat vaatteet ja kengät. Elsa -nukella ja 2cm:n Anna-nukella on klassiset, elokuvasta tutut Frozen -asunsa.


Nukella on viisi niveltä, irrotettavat vaatteet ja kengät. Frozen -elokuvasta tutulla Arendellen kuningattarella Elsalla on ihanat, kammattavat hiukset sekä pitkä sininen mekko. Heleä Elsa on valmiina kruunajaisiin! Elsalla on valittavana kaksi erilaista mekkoa - kumman hän laittaa päälle?


Lumihiutalein koristellun sinisen kimaltelelvan mekon vai toisen, mustahihaisen ja kultaisin yksityiskohdin koristellun keväisemmän juhlapuvun? Nuken ja kahden mekon lisäksi pakkauksessa toimitetaan tiara. Kun Elsan rinnassa olevaa lumihiutalepainiketta painaa, Elsa laulaa Let It Go -kappaleen. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa.


Vaatteet ja kengät voi riisua ja pukea. FROZEN -lumipotkulauta 5€ 2€ Löytyy varastosta. Elsa-nukella on ihana sininen mekko ja tiara.


Ilmoita minulle, kun tuote on saapunut varastoon. Saat sähköpostiisi tiedon, kun odottamasi tuote on . Ei sovellu alle 3- vuotiaille. Shop Frozen Northern Lights Elsa Doll.


Free delivery and returns on eligible orders of £or more.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje