Reim kiinteistövälitys lappeenranta

Tunnemme alueen kiinteistömarkkinat ja jo yli vuoden vankalla kokemuksella teemme onnistuneita kauppoja. Tunnemme alueen asuntomarkkinat ja jo yli vuoden vankalla kokemuksella teemme onnistuneita kauppoja ja vuokrauksia. Toimitusjohtajana toimii Jari Sakari Vahviala. Yritys toimii Asunnot -toimialalla. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.


Rakennuspinta-ala: 3m2. Käyttötarkoitus: Kokous- ja edustuskäyttö, ei täysiaikaiseen asumiseen. Yhtiön toimialana on yritys- ja kiinteistövälitys, asuntojen vuokravälitys, kiinteistömanageeraus, alaan liittyvä koulutus ja konsultointi, alan mainoslehtien tuottaminen ja julkaisu, sekä muu alan toiminta. Yrityksen kotipaikka: LAPPEENRANTA YTJ.


Lisäksi monet ryhmän yrityksistä ovat ylittäneet yli neljännesvuosisadan iän. Lopeta yrityksen seuraaminen Lopeta seuraaminen Lopeta. Käyntiosoite: Väinö Valveen katu LAPPEENRANTA.


Ulkopuolisen valvojan rooli korostuu myös siksi, että harvalla taloyhtiöllä on osakkaina peruskorjauksiin perehtyneitä ammattilaisia. Kiinteistönhoito soita ja pyydä tarjous! Ja vaikka olisi, se voi helposti ruokkia ristiriitoja.


Itsekään en ryhtyisi valvojaksi omassa taloyhtiössäni, Jokitalo sanoo. Etelä-Karjalan toimitilat myy, vuokraa ja arvioi. Valtakatu on täysin poikki Kauppakadun ja Kirkkokadun välillä. City on tällä hetkellä vielä ainakin osittain rakennustyömaana, kun vanhat ns. Niiden tilalle ollaan rakentamassa 6- ja 8-kerroksiset . Lappeenrannassa rakennetaan edelleen vilkkaasti.


Tyhjiä katutason toimitiloja ei ole, sanoo Vahviala. Toimitilan löytäminen on todella vaikeaa. Kerroksista löytyy kyllä toimistotilaa. Laidasta laitaan kysytään myymälätilaa.


Alv- Yhtymä Agapitov Vladimir, Agapitova. VAPAITA LIIKETILOJA KAUKAALLA. Vapaana msekä 9mliikehuoneistot. Jari has jobs listed on their profile. AVUXI PiippolaTapio Avoin yhtiö.


Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Hakupalveluun avulla löydät helposti Isännöintiliiton yli 5jäsenyritystä nimen ja paikkakunnan perusteella. Meidän kauttamme saat arvion kiinteistöstäsi ja hoidamme asunnon välityksen, jolloin asuntokauppasi sujuvat mallikkaasti.


Kauttamme myös vuokra-asuntoja. Tervetuloa asuntomyymäläämme .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje