Pönttöuuni liesi

Paloturvalliset savupiiput. Et tarvitse valmiiksi edes hormia. Kauttamme saat paloturvalliset piiput paikalleen asennettuna uuninmuurauksen yhteydessä. Kysy Valurautaisia luukkuja.


Uunimyymälästämme löytyy vaihtuva valikoima valurautaisia uuniluukkuja.

POHJANMAAN TIILIRAKENNE OY. Uunit ja uunitarvikkeet voit tilata nyt myös verkosta! Markkinoiden edullisimmat pönttöuunit ! Täältä löytyy pönttöuuninäyttely! K-rauta Lielahti, Tampere.


Tiilirakenteen pönttöuuni muuttuu moneksi. Kokeile mikä sopii sinun sisustukseesi. Suunnitellaan yhdessä kotisi lämmin sydän.

Saatavilla myös tarvikepakettina ilman muurausta. Mikä tarkoitus vanhan pönttöuunin yläosassa olevalla tähtiventtiilillä on? Kuinka sitä kannattaa käyttää lämmityksen aikana? Ehkä tulevassa kesäpaika. Halkaisijat: Ala- ja yläosa: cm.


Asennus: Pirkanmaa, Satakunta ja Varsinais- Suomi. Perinteinen pystymuuri on tehokas lämmittäjä. Se sopii niin päälämmityslaitteeksi kuin varalämmönlähteeksikin. Luukkuvaihtoehtoina yhtenäinen tai tuplaluukut.


Luukun väreiksi valittavina perinteinen musta, hopea, . Nykyaikaisesta Tiileri Aino Lumi -pönttöuunista saat kotiisi taloudellisen ja näyttävän lämmönlähteen. Varaavan pönttöuunin massatulitiilet ja tehokas arina takaavat markkinoiden parhaan hyötysuhteen ja pitkän lämmön luovutuksen. Tulipesän mitat leveys 2mm syvyys 3mm.


Hormisuositus 1x 1mm pyöreä Ø 1mm pituus min. Aitoa lämpöä ja tunnelmaa pönttöuuneista ja kiukaista. Pönttöuuni , 240cm korkea ja 80cm halkaisijalla.

Aino- pönttöuuni myydään pystytettynä. Sen massatulitiili sisältää aitoa posliinimurskaa. Uuni rakennetaan aidosta tiilestä. Siinä on erittäin korkea hyötysuhde, ja matalat päästöt. Toimitus sisältää Tiileri-arinan.


Tiilerin tulisijavalikoimasta löydät markkinoiden monipuolisimmat varaavat takat ja tulisijat asennettuna suoraan kotiisi. Lämmitysteho on jopa 1m². Kaakeliuuni oli levinnyt Pohjoismaihin Sak-. Pyöreä perinteinen pönttouuni. Laaja luukkuvalikoima sekä lukuisia värivaihtoehtoja.


Hormiliitos voidaan liittää ylhäältä, alhaalta tai uunin päältä. Pönttikset sopivat niin vanhempaan kuin uudempaankin kotiin, saatavina suorana tai levitetyllä alaosalla. Yleisin uunin halkaisija on vanhoissa taloissa ollut cm. Pieni ja pippurinen pönttöuuni.


Edullinen vaihtoehto tehokkaaksi lisälämmönlähteeksi talveen! Erikoismalli ei vie paljon tilaa, mutta lämmittää silti tehokkaasti, sillä siinä on varaavaa massaa koostaan huolimatta n. Malleja löytyy moderneista kevyttakoista nostalgisiin pönttöuuneihin. Lieden varusteisiin kuuluu Ceran-lasikeramiikkainen keittotaso, palopesän lasiluukku ja lämpöeristeet, joiden avulla liesi voidaan integroida keittiökalusteisiin.


Tiilestä ja laastista valmistettu pönttöuuni. Väri antrasiitti metalli.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje