Peltojen talviaikaisen kasvipeitteisyyden lohkokohtainen toimenpide ei sisällä

Orgaanisen katteen käyttö puutarhakasveilla ja siemenperunalla. Puutarhakasvien vaihtoehtoinen kasvinsuojelu. Peltoluonnon monimuotoisuus. Ravinteiden tasapainoinen käyttö.


Ympäristökorvauksen vähimmäisvaatimukset . Lohkokohtaiset toimenpiteet. Voit vielä vaihtaa peltojen talviaikainen kasvipeitteisyys -toimenpiteen, viljelijäuutiskirje 26. Korvausta ei makseta, toimenpide päätetään ja aiempien sitoumusvuosien korvaus peritään takaisin, jos kasvipeitteisyyden vähimmäisala ei täyty. Saat korvausta pellon talviaikaisesta kasvipeitteisyydestä sen mukaan, kuinka suuri osa alasta on kasvipeitteinen ja sijaitseeko ala kohdentamisalueella vai muulla alueella.


Toimenpidettä ei voi valita samanaikaisesti ravinteiden ja orgaanisten aineiden kierrättäminen - toimenpiteen kanssa. Lannoitteen levitysmäärä ja ala merkitään lohkokohtaisiin muistiinpanoihin. Materiaalinhankinta ja määrä. Ekologisen alan typensitojakasville ei makseta kasvipeitteisyydestä. Kaikkien viljelijöiden ei tarvitse syysilmoitusta antaa.


Syysilmoituksella ilmoitetaan ne lohkot, joilla lohkokohtaisia toimenpiteitä toteutetaan. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Lietelannan sijoittaminen peltoon.


Viherryttämistukeen kuuluvista toimenpiteistä ei makseta ympäristökorvauksia. Eräät erikseen mainitut lohkot jotka ovat olleet peltoa. Valittavat lohkokohtaiset toimenpiteet.


Välimuistissa Samankaltaisia 19. Se sijoittuu tilakohtaisen ja lohkokohtaisen toimenpiteen. Maaseututoimenjohtaja Jukka Kuoppala ja maaseutuasiamies Pentti Halla-aho muistuttavat viljelijöitä nyt siitä, että peltoja ei saa mennä kyntämään, ellei asiaan ole perehdytty kunnolla ja ole varmaa, että kyntöjä voi tehdä. Jos lohkolle on valittu §:n tai kohdassa tarkoitettu lohkokohtainen toimenpide , lohkolle ei voi valita §:n kohdan b alakohdassa tarkoitettua toimenpidettä. Tilojen, jotka ovat valinneet ympäristökorvauksen toimenpiteen ” peltojen talviaikainen kasvipeitteisyys ”, tulee jättää kasvipeitteiseksi vähintään 20.


Kasvipeitteisyyteen ei myöskään kelpaa edellisten kausien erityistukisopimusalat : ravinnekuormituksen tehostettu vähentäminen, suojavyöhykkeen . Kuivalannan levitys kaltevuudella – multaus h tunnin sisällä ,. Pintalevitys nurmilla joita ei muokata tulee tehdä ennen 15. Vuosittaiset lohkokohtaiset (kasvulohkoittain) viljelytoimenpiteet on kirjoitettava. Yli peltoalasta nurmella, kesantona, palkokasveilla tai näiden yhdistelmällä ja ulkopuolelle jäävä peltoala on alle ha. Talviaikainen kasvipeitteisyys.


Voidaan maksaa valumavesien hallinnasta. Ei makseta kasvipeitteisyydestä. Ei puutarhan toimenpiteistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje