Hyvä varavirtalähde puhelimelle

Pahimmillaan moderninkin puhelimen akulla onnistuu vain muutaman tunnin aktiivinen pelailu, jonka jälkeen akku täytyy ladata. Lisävirtalaitteen kapasiteetin (mAh) on hyvä olla noin kaksinkertainen suhteessa puhelimen akun kapasiteettiin. Puhelimen akun tarkat mAh-arvot . Pienen kapasiteetin varavirtalähde on ennen kaikkea elämänlanka, jolla hyytyneeseen akkuun saadaan tarvittaessa tekohengitettyä tarvittavat kymmenet prosentit.


Testimme suuren kapasiteetin järkäleet ovat toista maata: ne tarjoavat puhelimille ja parhaimmillaan jopa tableteille useita täysiä latauksia, . Varavirtalähde on yksi tärkeimmistä lisätarvikkeista älypuhelimelle. Suuri näyttö ja raskaat sovellukset imevät akun nopeasti tyhiin – HS testasi viisi matkapuhelinten varavirtalähdettä. Markkinoilla on suuri määrä eri hinta- ja laatuluokan varavirtalähteitä.


Hyvässä varavirtalähteessä yhdistyvät sopiva koko, lukuisat latausmäärät ja ripeä latausnopeus. PowerBank tarjoaa USB-porttia joista saat ladattua laitteitasi. Varauksen tilan näet helposti LED-valoilla varustetusta mittarista ja virtalähteen uudelleen lataaminen onnistuu helposti niin kannettavasta . Ota mukaan varavirtalähde , niin et jää ilman virtaa. Se latautuu auringonvalossa, ja siksi se on ympäristön ystävän valinta. Lue lisää vastuullisesta kuluttamisesta osoitteessa vastuullisuus.


Tutustu myös muihin varavirtalähteisiin – uskallamme luvata, että löydät . Valikoiduissa malleissa on useampi USB-portti, joten . Paras varavirtalähde ei ole jokaisessa tapauksessa suurikokoisin malli, sillä suuri akkukoko kasvattaa aina laitteen fyysisiä mittoja sekä painoa. Pintamateriaali kannattaa myös huomioida käyttötarkoituksessa: Esimerkiksi alumiinikuorinen varavirtalähde saattaa naarmuttaa puhelimen näyttöä ollessaan samassa taskussa. Ah ja eri ominaisuuksilla! Tutkaile laajaa valikoimaa ja löydä itsellesi sopiva pankki! Vaikka uudemmissa puhelimissa on yhä suurempi akku, menee ylimääräinen kapasiteetti käytännössä kasvaneen näyttökoon ja tehokkaamman prosessorin ruokkimiseen.


Monelta löytyy kotoa jo virtapankki tai jopa useampia . Osta netistä halvalla ja lue lyhyt opas powerbankin ostoon. Ohut ja tehokas varavirtalähde , josta riittää virtaa usealle päivälle! Edullinen ja hyvä tuote on kyllä! Hong Kongista löydät uuden akun puhelimeen , kannettavaan tietokoneeseen tai mihin vaan. Meiltä myös varavirtalähteet.


Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille! Matkapuhelinten varavirtalähteet pakkaskokeessa. Tablettien akut ovat huomattavasti tehokkaampia, mutta Fonum -virtapankki on myös niille hyvä varavirran lähde.


Se ladataan kätevästi kotona ja otetaan mukaan matkalle. Jo halpakin varavirtalähde pelastaa, kun puhelimen oma akku hiipuu ja yhteys pitäisi saada vaikkapa avuntarpeen vuoksi. Powerbank tai varavirtalähde on nykyään tuttu näky.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje