Erikoispuutavara

Tämän sektorin tunnuksena onkin laatu eikä määrä. Puuseppämme vankalla kädentaidolla pystymme valmistamaan myös entisöintikohteisiin sopivat tuotteet. Esimerkiksi vanhoihin kohteisiin toteutetut listat ja oheistuotteet, jotka ovat toteutettavissa vain käsityönä. Tuppeen sahattua tehostelautaa.


Myynnissämme on suuri määrä hienoa vuosi kymmeniä Pielisen pohjassa olleesta uppotukista sahattua lautaa. Tukit olivat pääasiassa mäntyä ja koska eivät pihkaa ollenkaan ovat loistavia mm.

Lauta on kuivauksen jälkeen höylätty. Lautojen mitat ovat tukin leveys x 19mm, . Lämpökäsitelty haapa, Lämpökäsitelty koivu, lämpökäsitelty saarni, lämpöpuu, lämpökäsitelty puu, parafiiniöljy, saunapaneeli, saunan lauteet, lautalattia. Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto . Yhtiön päätoimiala on erikoispuun välittäminen ja puusepänteollisuus.


Yhtiö voi harjoittaa myös konerakennusta sekä kaupallista valokuvausta. Varastossa on eri puulajia ja tilauksesta myös muita. Huonekalujen valmistukseen.

Yritys toimii Rakennuspalvelut -toimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita aiheesta erikoispuutavara. Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja.


Laadukasta erikoispuutavaraa moneen tarkoitukseen. Laajan kotimaisen ja eurooppalaisen hankintaverkoston ansiosta Fiskarin Laatupuu Oy toteuttaa kaikki puualan tarpeenne. Hakalan Puutukku Oy on perinteikäs puutavaraliike Lahdessa. Myymme jalopuusahatavaraa, kotimaisia puulajeja ja puuviiluja.


Etsintäkuulutettu erikoispuu. Joka metsässä kasvaa muutakin kuin mäntyä, kuusta ja koivua. Silti harvasta metsästä tarjotaan myyntiin mitään muuta. Arvopuuta menee jatkuvasti vähempiarvoiseen käyttöön, jopa polttopuuksi.


Aktiivisemmalla otteella metsänomistaja voisi korjata sievoisen hyödyn. See what people are saying and join the conversation. Erikoispuusta puhuttaessa . Rakennustarvikeliike OP-Puu Oy,Puutavaraliike OP-Puu Oy,rakennustarvikeliike, rakennustarvikeliikkeet,puutavaraliike,puutavaraliikkeet,sahatavara,puutavara, puupaneelit,ulkoverhouspaneelit,terassilaudat,ikkunat,ovet.


Metsä-Tappura on palveleva puutavaran asiantuntija minuutin ajomatkan päässä Tampereelta tai Valkeakoskelta. Meiltä saat asiantuntevan palvelun lisäksi. Ostamme ympäri vuoden visakoivua ja tyvikoivua asiakkaillemme Keski- Eurooppaan sekä kotimaahan.

Tärkeimmät uutiset verkossa joka päivä, paperilla kolme kertaa viikossa. Maaseudun Tulevaisuus on maaseudun puolustaja ja Suomen toiseksi luetuin päivälehti. Näistä puulajeista, unohtamatta kuusta, mäntyä ja koivua, on sahattu viime vuosina sahatavaraa erikoismittoihin.


Puukeidas on ympäri Suomea palveleva puutavaran ja rakentamisen erikoiskauppa ammattilaisille, yrityksille ja kuluttaja-asiakkaille. Evon Onkimankankaan silta oli parhaat päivänsä nähnyt, oli aika tehdä uusi. Toimeen tarttuivat toisen vuosikurssin…More. Search for: Kirjoittajat.


Tätä blogia kirjoittavat Hämeen ammatti-instituutin opiskelijat ja henkilökunta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje