Dc fix laattakuvio

D-C - Fix sisustustarrat, kontaktimuovit ja peilikalvot – itsekiinnittyvät tarrakalvot sileiden pintojen päällystämiseen. Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona! Kaapinovet, pöytäpinnat, seinäpinnat, ikkunapinnat tai melkein mitkä tahansa sileät pinnat saavat nopeasti ja helposti näyttävän uuden päällysteen D-C - Fix kalvoilla.


Sisustusmuovit ja verhoilu. Dc - fix kontaktimuovit kiinnittyvät hyvin ja pysyvät pitkään. LOPPU Rulla, d-c - fix pyökki 65cm kontaktimuovi.

Kontaktimuovi 45cm kukat siniv. Palaan vielä meidän kylpyhuoneen lattian pinnoittamiseen dc - fix -muovilla. Alkuperäinen postaus aiheesta löytyy täältä.


Homman idea oli tehdä edullinen ja väliaikainen ratkaisu kylppärin lattiaan, varsinaista kylppäriremppaa odotellessa. Oiva ratkaisu myös vuokrakämpissä! Huomasin, että lähikuvat ja . Keittiöni kaapinovet olivat jo häirinneet pitkään, sillä väri ei mielyttänyt minua lainkaan.


Vanha tuttu vinkkasi minulle DC fix -kalvon olemassaolosta ja päätin kokeilla, että miten sillä onnistuisi keittiön ovien päällystäminen. Oman haasteen työhön toi se, että keittiöni kaapistoissa oli osittain lasia ja myös .

Itselleni aihe on lähes tuntematon, sillä minulle ei ole koskaan tullut mieleen sisustaa teipeillä tai liimautuvilla muovikalvoilla. Turha sijoittaa suurta summaa vuokra-asuntoon. En kuitenkaan luovuttanut ideani kanssa, vaan aloin tutkia asiaa. Olin aikaisemmin lukenut dc fix -muovista, joten päädyin katselemaan niitä. Ongelmana oli kuitenkin, ettei muovia tietenkään kaakelin päälle voi vetää.


Jotain tarvittaisiin kuitenkin vielä väliin. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön - jaa inspiraatio! Osta tuotteet Kodin Terran verkkokaupasta. Se on siis semmoista kontaktimuovia, joka.


Joh, onko teidän keittiön lattia oikeeta laattaa? Mulla nimittäin tulee keittiöön ihan samannäköinen muovimatto, jossa on siis tuollaista todella tumman harmaata lähes mustaa laattakuviota ja vaaleet saumat. Luulisin, että lähtee veke samantien.


Mä maalasin keittiön kaakelit kaakelimaalilla ja on pysynyt tosi hyvin. Sitä ei suositella lattioihin, mutta eräs ystäväni uhmasi ohjeita ja maalasi. Pari vuotta nyt ollut samat maalit lattiassa ja hyvin on pysynyt. DC - fix kävisi lattiaan. Puuttuu: laattakuvio Edullinen facelift miehen keittiöön!


Omakotivalkoinen omakotivalkoinen.

Miehen_va CC 88litila_1. Valkoinen laattakuvio sopi täydellisesti ja käy hyvin yksiin kaakeliuunin kanssa. ColeSonin tapetista olen paasannut blogissa aiemminkin esim täällä ja täällä. Seinällä komeileva sähkökaappi sai pintaansa Dc Fix -kalvon. Niin siinnä sitten kävi, että Arne Jacobsenin Design Letters -mukit löysivät tiensä myös meille.


Saman, kuin keittiön jääkaapissa. Olen fiilistellyt kirjaimellisia tuotteita milloin missäkin ja harkinnut niiden hankkimista pariinkin otteeseen. Monissa blogeissa olen purkkia ja purnukkaa nähnyt ja ne tuntuvat olevan yksi tämän hetken hittituotteista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje