Bulgur keittäminen

Se sopii myös hyvin salaatin sekaan. Keitettäessä veteen kannatta laittaa mukaan puristettua appelsiinimehua, mausteita tai lientä - näin bulguri saa hyvän lisämaun! Bulgurin käyttö on levinnyt siirtolaisten mukana Eurooppaan ja Amerikkaan, joissa bulgurista on tullut trendikäs vaihtoehto riisille ja lyhyelle pastalle.


Terveyspommi bulgurista . Etnisestä kaupasta ostin ja siinä kaksi ohjetta.

Tabouleh -Libanonilainen salaatti Bulgurista. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan, vedessä tai liemessä. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa ja paista vihannekset ja keitetty bulgur.


Mausta currylla ja juustokuminalla sekä suolalla ja pippurilla. Lisää tilkka lientä jos koostumus on liian kuiva. Leikkaa nektariinit ohuiksi lohkoiksi ja lisää . Gluteeniton, sokeriton, kananmunaton, vähähiilihydraattinen, vähärasvainen.

Tässä keitossa on ravinto-arvot kohdallaan. Durumvehnästä valmistettu bulgur tuo kivaa vaihtelua, on hyvä kuidun ja proteiinin lähde ja sopii myös keittoihin. Simpukoiden ja bulgurin ohje on Sikke Sumarin ja Mirja von Knorringin keittokirjasta Löytöretkeltä lautaselle (readme). Taina Salovaara testasi reseptin toimivuuden ja kommentoi sitä näin: – Ohje toimi hyvin ja lopputulos oli lempeän maukas.


Pakastesimpukat eivät tosin parane minuuttien keittämisellä. Bulgur on vehnästä valmistettuja murskattuja suurimoita. Kokonaiset vehnänjyvät liotetaan ja keitetään , minkä jälkeen ne kuivataan ja rouhitaan. Hieno rouhe muistuttaa couscousia. Bulgur sisältää riisiä ja couscousia enemmän proteiinia, B- ja K-vitamiineja, fosforia, . Bulguria on kaupoissa karkeaksi ja hienoksi rouhittuna.


Lisää joukkoon valkoviinietikka ja piparjuuriraaste. Mausta sitruunankuorella, sormisuolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon keitetty bulgur , porkkanaviipaleet ja pinaatti.


Tarjoa kalan, kanan tai lihan kanssa. Bulgurilla on arabialaiset juuret, ja jokaisella Lähi-Idän keittiöllä on omat bulgur - klassikkonsa.

Bulgur tarkoittaa vehnästä valmistettuja suurimoita, joita käytetään lisukkeena Välimeren ja Lähi-idän maissa. Runsaskuituinen ja ruokaisa bulgur valmistuu käden käänteessä. Keitetty bulgur sopii vaihtoehdoksi riisille, antaa makua pataruokiin ja sopii kylmänä salaatteihin. Ei uunia, ei keittämistä , ei yhtään vaihetta, jossa voi mennä pieleen.


Tutkin kasan reseptejä ja yhteistä niille oli käytännössä bulgur , tomaatit ja runsas persiljan käyttö. Karkeampi bulgur jää turhan rapsakaksi, jos sen haluaa pehmittää vain öljyn ja tomaateista valuvan mehun avulla. Vaihda huuhteluvettä pari kertaa. Laita linssit ja bulgurit kattilaan, jossa on kaksinkertainen määrä vettä.


Kiehauta vesi täydellä teholla ja pudota lämpöä keskivaiheille, kun vesi kiehuu. Sekoita välillä, etteivät linssit ja bulgur paakkuunnu. Bulgur -vehnä (Gogreen), annos g, 3kcal, g, g, g, g. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Voita ei ole pakko lisätä.


Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Flaked corn, bulgur wheat, couscous, oat bran. Fettuccine- pastaa ja vasikanlihapullia tomaattikastikkeessa. Pannupihvi ja kermainen papu-perunasalaatti.


Bulguri-kvinoasekoituksessa on oliiveja ja kikherneitä sekä reilun kokoisia paloja kesäkurpitsaa ja paprikaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje