Automaattinen maidonvaahdotin

Pidätkö hyvästä cappuccinosta tai latte macchiatosta? Tämä musta maidonvaahdotin (cappuccinatore) tekee maidosta herkullista vaahtoa. Tämä automaattinen maidonvaahdotin tekee maidosta herkullista vaahtoa. Maidonvaahdotin on nopea, helppo ja siisti tapa valmistaa täydellistä, sametinpehmeää maitovaahtoa kylmiin juomiin, kuten latte frio, kylmä kaakao tai monet muut suosikkierikoisuudet.


Maidonvaahdottimen muotoilu noudattelee JURAn klassista tyyliä, joten se on täydellinen lisä minkä tahansa kahvikoneen rinnalle ja . Tarkista toimitusvaihtoehdot lisäämällä tuote ostoskoriin.

Jura Erikoiskahvi Kahvitarvikkeet Maidonvaahdotin. Tässä automaattisessa maidonvaahdotussuuttimessa on uudenlainen vaahdotusteknologia, jolla voi valmistaa koostumukseltaan suurenmoista ja pitkäkestoista maitovaahtoa. Monikammioisen vaahdotusjärjestelmän avulla maito imeytyy vaahdotussuuttimeen, jossa se kuumennetaan ja vaahdotetaan höyryllä.


Kaikki tuotetta per sivu. Automaattinen maidonvaahdotin JURA Fine Foam. Jura automaattinen maidonvaahdotin. Olisikohan tuosta mihinkään ja miten helppo lie puhdistaa.


Säiliöosa on helppo puhdistaa kestävän Non Stick -pinnoitteen ansiosta. Tilavuus maidon lämmittämiseen 2ml.

Lähettäkää minulle uutisia ja päivyksiä Philips- tuotteistani. Vaahdottimessa on kaksi eri lämpötilaa. Pinnoitteen ansiosta laite on helppo puhdistaa. Täysin automaattinen espressokeitin. Kahden kahvilaadun valmistus.


Viisiportainen kahvimyllyn säätö. Lempikahvisi on yhden kosketuksen päässä. Ainutlaatuinen täysin keraaminen kahvimylly takaa täydellisen maun. Keraaminen mylly jauhaa täydellisen maun . Juran maidonvaahdottimella on helppoa ja nopeaa valmistaa samettisen pehmeää maitovaahtoa aiheuttamatta sotkua. Suunniteltu Juran klassiseen tyyliin ja sopii kaikille maitokahvin ystäville.


Helppo käyttää yhden painikkeen ansiosta. Valmistaa kylmää, lämmintä ja kuumaa maitovaahtoa. Täysautomaattinen espressolaite. Laitteet jauhavat kahvipavut, tiivistävät jauheen ja valuttavat espresson automaattisesti.


Useimmissa laitteissa on mukana myös automaattinen maidonvaahdotin. Toisella napin painalluksella saat maitokahvia,. Esillä Jätkäsaaren ja Pirkkalan myymälässä.


DeLonghi ECO311BK Icona -espressokeitin, musta.

Kahvipaahtimo ja kahvikauppias, unohtamatta teen ystäviä! Mukana maidonvaahdotin täydellisten maitopohjaisten kahvijuomien valmistukseen, kuten cappucino, cafe latte jne. Toimituskulut: € Toimitusaika: 1-arkipäivää.


Saeco Espresso Incanto - Espressolaite, automaattinen maidonvaahdotin. Seitsemän kahvilaadun valmistus. Jokaiseen kahvihetkeen sopiva aromi. Kahvilajin vaihto onnistuu yhdellä kosketuksella. Upea Moltio-espressokeitin – ainutlaatuisiin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje