Akkuporavasara kokemuksia

Itselläni on käyttökokemusta poravasaroista laina Hilteistä omaan Kiinan ihmeeseen. Kokemukset noista positiivisia, tarvitut reiät jopa vahvistettuun betoniin ovat syntyneet vaivatta. Suurin SDS-poranterä joka itseltäni löytyy taitaa olla 28mm ja 200mm betoniseinään läpivienti syntyi ilman hammasten . Sillä on vuoden takuu ammattikäyttöönkin ( akulla vuotta). Olisiko kokemuksia jostain merkistä ja hyviä sellaisia ,olen nähnyt kuvia Bosch ja Makita tuo bosch näytti keveämmältä.


Keskustelua, kokemuksia ja suosituksia hyväksi havaituista akkuporakoneista, ruuvinvääntimistä ja vastaavista. Hyvää ja halpaa ei ole olemassa. Akkuporavasara -BHC-18-Li-Basic. Hienoo verkkokauppa, eivät taas tiedä mitä myyvät. Kokemuksista sen verran, että poravasaraan olen ihan tyytyväinen.


Kevyt, kompakti ja ominaisuuksiinsa nähden halpa. Ainoa ikävä juttu on tuo . Kevyt 3-toiminen poravasara, jonka ergonominen muotoilu takaa hyvän työskentelyasennon. Tuollakin työmaalla ensin porattiin reikiä noilla imatranvoimaa käyttävillä koneilla. Oon alkanu milwaukee uskovaiseksi kokemuksen myötä. Akut noissa makitoissa on . Kuvaus pätee ainakin tämän testin parhaisiin malleihin, joissa on valtavasti voimaa.


Toisaalta osa koneista sopii vain kevyeen työhön. Saat numeroa Tee Itse -lehteä ja tarkastuskameran . Vihreästä japanilaista kun on mm. Olisko noista mihinkään, tai olisko suunnilleen tohon hintaluokkaan . Ammattikäyttöön tarkoitettu V akkukäyttöinen SDS-Plus poravasara.


Toimitetaan ilman akkua ja laturia. Kiinalaisista sen verran kokemusta , että ei tarvi toiste kajota. Isä osti mökkityömaalle kiinalaisen poravasaran, kun tarve oli porata n. Ensin kyseisessä laitteessa ei isku toiminut ollenkaan. Hetken yrittämisen jälkeen se lähti kuitenkin hakkaamaan, ja pari reikää meni ihan ok. Kress on saksalainen työkaluvalmistaja jo vuoden kokemuksella.


Kress on tuonut markkinoille useita innovatiivisia ratkaisuja, kuten akkuporakoneen kulmalisälaite ja mutterinvääntölisälaite. Ainutlaatuinen BiPower teknologia taas tarjoaa 360BPS pneumaattiseen vasaraan sekä akkukäytön, että johdollisen toiminnan. Betonin optimaalinen poraushalkaisija. Poraus iskulla, poraus ja talttaus.


Mukana kaksi 0Ah akkua ja min latauslaite. Välimuistissa Samankaltaisia Lähes 1vuoden kokemuksella kehitettyjä Makitan tuotteita kehutaan niiden erinomaisesta suorituskyvystä ja korkealuokkaisesta laadusta. Makita valmistaa tuotteensa maailmanlaajuisesti, sillä Japanin lisäksi Makitan tuotteita valmistetaan USA:ssa, Kiinassa, Iso-Britanniassa ja Romaniassa.


Tuotekehitys on todella . Akkutyökalut ja sähkötyökalut › Piikkauskoneet ja poravasarat Välimuistissa Poravasara SDS-istukalla. Kierrosnopeus 0-8kierrosta minuutissa. Löydä Makita DHR242Z 18V akkuporavasara runko parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.


Festoolin BHC Li-Basic akkuporavasara on tehokas ja kompakti laite, jossa on lyömätön paino-tehosuhde EC-moottorista ja C-rakenteesta koostuvan yhdistelmän ansiosta. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Vain kg painon ja erinomaisen tasapainon ansiosta akkuporavasara sopii erittäin hyvin pitkäkestoisiin töihin, esimerkiksi sisärakentamiseen, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje