Ultima thule viinilasi

Ultima Thule on yksi suomalaisen lasimuotoilun ikoneista. Sen orgaaninen pintakuvio tunnistetaan ympäri maailmaa muotoilijamestari Tapio Wirkkalan erehtymättömäksi kädenjäljeksi. Iittalan kansainvälistä läpimurtoa. Lasi saa elävän pintansa tekniikalla , jossa sula . Monipuoliseen lasisarjaan kuuluu .

Lasit sopivat valko- ja kuohuviinin tarjoiluun. Pakkaus sisältää kaksi lasia, joiden vetoisuus on cl. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus.


Valitettavasti varastossamme ei ole tällä hetkellä kyseistä tuotetta valitsemaanne määrää. Suomen suosituin kotimaisen puoliantiikin verkkokauppa. Pulse viinilasi kpl - kpl cl - Orrefors.


Cabernet valkoviinilasi kpl - cl (cl) - . IITTALA ESSENCE VÄKEVÄVIINILASI.

Line valkoviinilasi XL, cl. Stile- kuohuviinilasi 2ml. Cru Classic -kuohuviinilasi. Veritas New World Pinot Noir - viinilasi kpl -. Viinilasit , kpl, petroli. Tarjoushinta 2€ norm.


Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Kauniit vanhat viinilasit kpl, väri amber, korkeus 15cm, halk. Olisko kellään tietoo ko. Välimuistissa Tämän Pin-lisäyksen löysi Finland Design. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin.


Myyntihinta: 1- 1€. Upeat vanhat hiotut Shamppanjalasit 4kpl. Moi, tietäiskö kukaan mistä löytyis tietoa ,mitä sarjan osia on kuulunut ultima thuuleen, niiden lisäksi mitä kaupasta nyt saa?


Tamara Aladinin kleopatrat ja muiden tunnettujen taiteilijoidemme tuotteet, antiikki,antiikki ja keräily,arabia,aterimet,avaimet,figuurit,hopea,huonekalut, keittiö,keramiikka,keräily,kirjat,korit,kupari,kupittaa,kupittaan savi,lasi,lehdet,lelut, nuket,peltiautot,posliini, pullot,radiot,rauta,royal copenhagen,putkiradio,sisustus, taulut . Essencen viinilasit hankin vuosia sitten, enkä ole sittemmin tarvinnut toisia. Kartion kirkkaita klassikkolasejakin on löytynyt kaapista niin kauan kuin muistan.

Tykkään molempien sarjojen ajattomuudesta, ne ovat kulkeneet mukana elämänvaiheesta toiseen ja löytäneet muitta mutkitta paikkansa jokaisesta .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje