Tartuntapihdit apuvälineet

Päässä oleva magneetti helpottaa käyttöä. Vitility tartuntapihdit magneetilla. Autamme sinua elämään itsenäistä ja täysipainoista elämää tarjoamalla korkealaatuisia apuvälineratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua.


Tartuntapihdit pitkällä varrella ja magneetilla. Tutustu apuvälinevalikoimaamme, asiantuntijoihimme ja ratkaisuihin.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. Kevyt rakenne (paino noin 170g) sopii hyvin henkilöille, joiden lihaskunto on heikentynyt. Pihtiosassa on kumia, joka vähentää tarttumiseen tarvitta. Medishop apuvälineistä löydät mm. Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä.


Varastotuotteet lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Apuvälineet arjen askareisiin.

Tarttumapihdit on tarkoitettu henkilölle, jonka käsien puristusvoima on selkeästi heikentynyt. Aktiivinen pihti, jonka molemmat leuat liikkuvat. Pihdit on valmistettu alumiinista. Alumiinista valmistettu tarttumapihti, jossa kätevä kenkälusikka. Tarttumiseen tarvitaan erittäin vähän voimaa ja pihdit ovat magneettiset pienien metallisten esineiden nostoa varten.


Tässä pihdissä koko kärkiosa pyörii hakuttuun kulmaan ja kenkärenki . Toimituksen paino: 2g. Tarttumapihdeillä pomii tavarat helposti niin kaapin hyllyltä kuin maasta tai lattialta. Elinikäisellä takuulla olevat Helping Hand tarttumapihdit.


POIMI TAVARAT LATTIALTA TAIVUTTAMATTA SELKÄÄ Pehmeä kitkainen materiaali leuoissa estää pienten esineiden putoamisen ja vahingoittumisen. Apukäsi voidaan kiinnittää klipsillä esim. Magneetti metalliesineiden poimimiseen. Jos liikuntakyky vaikeutuu, kunnalta saa lainaksi jokapäiväistä selviytymistä helpottavia apuvälineitä.


Lonkka- ja selkäpotilaille tarpeellisia ovat myös wc- istuimen ja sängyn korottimet, istuintyyny ja tartuntapihdit. Avainsanat ikäihminen, apuväline , asuminen, toimintarajoite, kotitalouskone, pesutila, keittiö, teknologia, turvallisuus. Hankalat kurkottamiset pukeutumisessa helpottuvat tartuntapihtien , pukeu-.

Vammaispalvelun kautta voi hakea myös henkilökohtaista avustajaa mikäli et itse selviä arjessa. Yleisempiä apuvälineitä CRPS potilaalla. Leveäteräiset ja hyvin kädessä pysyvät tartuntapihdit ruotsalaista laatua!


Senioriverkkokauppa on kotimainen verkkokauppa, josta löydät valikoiman apuvälineitä helpottamaan arjen askareita. Minulla oli yhden leikkauksen jälkeen 6kk tartuntapihdit käytössä, kun en saanut yhtään kumartua. Koin pihdit todella hyödyllisiksi, eikä ollut ongelmaa niiden käytössä.


Eihän niillä mitään raskaita tavaroita nostella, mutta lattialta esim. Samaan aikaan oli käytössä wc-pöntön .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje