Suojakalvon poistaminen

Mulla meni puhelimesta lasinen suojakalvo rikki ja pitäs vaihtaa uus, mut miten saan ton vanhan rikkinäisen irti? Näytönsuojan poistaminen. Olen laittanut jo pari vuotta sitten puhelimeeni (4s) näytönsuojan ja nyt haluaisin poistaa sen, mutta en ymmärrä miten sen saa irti. Missään ei ole minkäänlaista kohtaa mistä saisi kiinni suojakalvosta.


Lisää tuloksia kohteesta hopeinenomena. DYnLW1tWw (VIDEO) Piti tulla jakamaan tää superhyvä vinkki, koska oon itte niin perfektionisti noiden kalvojen laittamisen kanssa ja tää pelasti mun elämän. D Mua niin ärsyttää, kun keskelle näyttöö jää esim joku karva.


D Tarvitset tähän vain teippiä. Kuinka vaihdetaan panssarilasi puhelimeen. Tilasin sitten suojakalvon uuden puhelimeni näytön suojaksi, asennus ei tosin sujunutkaan sitten parhaalla mahdollisella tavalla. Asenna suojakalvo puhelimeen tai tabletiin asennuskoneella nopeasti. Tempered Glass näytön suojakalvo on valmistettu oikeasta lasista, joten saat näytöllesi parhaan mahdollisen suojauksen sekä samanlaisen tuntuman kuin varsinaisessa.


Sininen tarra-arkki, jonka tarroja voi käyttää pölyn ja roskien poistamiseen näytöstä. D-suojalasi (esim. Orzly tai Pleson). Näin ollen suojalasi ylettyy myös puhelimen reunoille.


OnePlussan omat kuoret ovat aika kalliita suojaukseen nähden. Panssarilasin on tarkoitus hajota, jolloin iskun voima leviää isommalle pinta- alalle, vähentäen näyttöön kohdistuvaa voimaa. Kun suojakalvo alkaa näyttämään elämää nähneeltä, voi sen irroittaa reunasta nostamalla puhelimesta ja asentaa uuden panssarilasin paikalleen. Miten panssarilasi asennetaan?


Ostin äskettäin uuden mallisen älypuhelimen entisen tilalle, ja sen näyttöön ajattelin asentaa jälleen sen muovisen suojakalvon , joka liimataan näytön pinnalle, mutta muistelin, että jo edelliseen puhelimeni näytön pinnalle sitä liimatessani siinä oli omat kommervinkkinsä, että homma onnistui nii. Kännykkävalmistajat ovat lisänneet suojakalvojen kehittäjien haastetta tuomalla markkinoille kaarevareunaisia näyttöjä. Sandstone vissiinkin paras suojauksen . Kaareva reuna asettaa näytön entistä herkemmin alttiiksi iskuille ja . Näillä ohjeilla ostat tarvittavat puhelimen suojat helposti ja asennat suojakalvon puhelimeesi ilman ilmakuplia.


RAUKANTEX Foliexilla voit poistaa reunanauhan suojakalvon erityisen nopeasti ja tarkasti. Suojakalvon nopeaan ja tarkkaan poistoon. Edgebands for the creative interior design Ladattavat tiedostot (PDF, MB) 05. Erikoispinnoite helpoittaa poistamaan näyttöön jäävät sormenjäljet ja muut tahrat. Enhanced scratch protection.


Tehokkampi suoja naarmuuntumista ja iskuja vastaan. Toimii peilinä näytön ollessa lepotilassa. Tarkasti mitoitettu kuuloke- ja mikrofoniaukotus sekä mahdolliset laitteen toimintaan . Viime vuosikymmenen lopusta lähtien puhelimemme ovat olleet älypuhelimia, eli laitteita joissa on iso näyttö ja todella paljon toimintoja. Tämän on tuonut myös uuden haasteen puhelimen käytölle. Puhelimen näytön lasi on suojattava jollain, jos aikoo pitää puhelimen ehjänä normaalikäytössä.


Valikoimastamme löydät halvalla panssarilasit ja suojakalvot käytännössä kaikille myynnissä oleville puhelimille. Paketti sisältää kolhuilta suojaavan reunuksen, sinistä valoa suodattavan kalvon näytölle sekä hauskan taustakuoren tarran. Huawei toimittaa P10:n esiasennettuna muovisella suojakalvolla. Tätä kalvoa ei poikkeuksellisesti P10-puhelimessa kannatakaan välttämättä poistaa, sillä vaikka käyttötuntuma on sen kanssa huonompi, kalvon poistamisen jälkeen näyttöön tarttuu pinnoitteen puuttumisen takia tavallista huippuluokan . Tectyl Bodysafe alustansuoja-aine suojaa ruosteelta sekä soran ja kiveniskemien kulutukselta. Se muodostaa mustan, joustavan ja vahvan suojakalvon , joka ei valu eikä tipu.


Se ei sula korkeissa läm- pötiloissa ja pysyyjoustavana pakkasessa. Käyttöala: Auton alusta, Iokasuojat, tavaratilat, järeät rauta-ja teräs- rakenteet. Tämä ei ole suojakuori, tämä on koristeellinen suojaava tarrakalvo.


Valmistettu parhaista materiaaleista! Kalvo sopii täydellisesti laitteeseesi, sekä peittää että .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje