Slammaus harjalla

Harkko pitää lämpimän huomattavasti paremmin, kun ilmanvirtaus estetään ja harkon pinnat käsitellään. Tuo slammaus harjan kanssa on töhryistä hommaa ja kestää pitkään. Sokkeli leca-harkoista ja slammaus muurauslaastilla. Kun pinnoitan vielä sokkelin (rouhe, kivi), niin pysyykö muurauslaasti alla.


Koska ohuesti tehty slammaus jättää harkon muurauksen näkyviin, pohjatyön tulee olla siisti.

Harjan vedot jäävät silloin kuultavaan pintaan. Toinen mahdollisuus on vetää esimerkiksi oikaisulaasti tasoitelastalla alhaalta . Miten tämä olisi helpoin tehdä, lastalla vai jossain luki että harjalla , mutta silloin kuran pitää kyllä olla tosi löysää. Ja vielä toinen kysymys: Riittääkö sokkelin ulkopuolelle slammaus ja patolevy, vai pitäisikö slammauksen päälle tehdä vielä . Itse kura on vaikkapa vetelää muurauslaastia.


Mutta itse slammaus on tosi helppoa. Jos silosta pintaa halajat, niin melkeimpä rappaus olisi sopivampi.

Slammaus ei peitä mitään koloja tai virheitä. Antiikkilaastia piipun kylkeen 8. Keskustelu - Mitä siis tarkoittaa slammattu? Laasti on sellaista ohutta, vellimäistä helposti harjaan tarttuvaa. Yleensä slammaukseen käytetään sementtilaasteja.


Monet tarkoittavat slammauksella kaikkea rappauksen tasoittamista, mutta niissä on . Pinta voidaan hiertää, slammata ( harjata ) tai ruiskuttaa. Tuotteita on saatavina eri kivikoolla. Maalin irrotuksen jälkeen poistetaan pöly huolellisesti.


Ennen tasoitustyötä sokkeli kostutetaan. Nyrkkisääntönä on, että aina ennen rappaustöitä kostutetaan pohja. Sokkelilaastit ja oikaisulaastit ovat yleisimmin . Jos tila on todella pieni tai hämärä, tuo vaaleaksi slammattu takka valoisuutta huoneeseen. Valkoinen on ollut pitkään muodissa, mutta.


Lopullinen pinta voidaan esimerkiksi viimeistellä hiertämällä, liippaamalla se suoraksi tai kuvioimalla haluamallaan tavalla kuten harjalla.

Lopputulokseen vaikuttavat . Tasoittaa tai jättää alustan muodot näkyviin. Tehdään yleensä kahdella kertaa samanlaista laastia käyttäen. Harjalla ulkopuolelle, sisäpuolelle tuskin tarvitsee laittaa, paitsi jos. Tuore laasti harjataan välittömästi pehmeällä harjalla hyvän tartunnan varmistamiseksi. Toinen pinnoituskerta tehdään aikaisintaan seuraavana päivänä.


Pintaan muodostetaan haluttu kuvio harjalla tai sienellä. Valmis pinta voidaan maalata sementin alkalisuutta kestävällä . Rappauspinta voidaan viimeistellä ja muotoilla hiertimellä, harjalla , kammalla, naulalaudalla, telalla tai laastikauhalla. Pintalaasti levitetään seinään lyömällä tai ruiskuttamalla, minkä jälkeen se työstetään käsityönä.


Yleisimmin käytettyjä rappausten struktuurivaihtoehtoja ovat erilaiset kasetit ja listat, roiskepinta, hiertopinta, . Irtonainen ja kopiseva rappaus naputellaan irti, vomakas harjaus jäykällä harjalla. Laasti vanerilevyn ( noin 20x30cm ) päälle ja siitä työnnetään lastan selkäpuolella piipun kylkeen. Kerralla voi täyttää 3-cm. Mikäli menee paksummalti, on parasta jatkaa seuraavana päivänä.


Paksu laastikerros halkeilee kuivuessaan ja . Hormex Oy on toiminut jo vuoden ajan metallihormien ja hormisaneeraustuotteiden maahantuojana. Rappaus levitetään alustaan lyömällä tai ruiskuttamalla ja viimeistellään harjaamalla joko pysty- tai vaakasuoraan (yleisin tapa). Vaatii tartuntarappauksen. Tehdään usein siten, että alustan pinnan rakenne näkyy.


Helsingin Julkisivurappaus Oy . Tarvikkeet Asennus Yhteens! Pinta lietetään märällä harjalla , jolla saadaan mukava kuvio. Mukavan kuvion saa aikaiseksi ammattimies, yleensä rappariksi nimitelty.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje