Savustuspönttö motonet

Mesquite-tyyppiset savustuslastut – Yhdysvaltojen lounaisosissa kasvavasta. Weber-Setripuu- savustus -lauta-2-kpl Outlet . Klikkaa ja tutustu valikoimaan! Meco savustimella valmistat helposti, niin lihat, riistat kuin kalatkin. Suuri vesisäiliö auttaa säilyttämään lihan kosteuden sekä tasaamaan lämpötilaa savustuksen aikana. Savustin voidaan muuttaa myös helposti mukaan.


Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Grillaaminen on helppoa ja hauskaa vapaa-ajanviettoa. Sähkösavustin 2-kerroksella. Hong Kongista löydät laadukkaat sähkösavustimet, savustuspöntöt ja savustuslaatikot aina kilpailukykyisin hinnoin. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme!


Aiheeseen liittyvät linkit. Kalakauppiaat testasivat fileointiveitset: Joustavuus ratkaisi! Nopeus valttia vakuumikonetestissä 22. Nestemäisellä savulla savustettua kalaa 09.


Tutustu valikoimaamme ja tilaa savustin, savustuslaatikko tai savustuslastut kotiin heti! Savustimet tuovat vivahteikkaan maun kesäherkkuihin. Meiltä saat laadukkaat grillit niin kotiin, kesämökille kuin ammattikäyttöön. Tilaa grilli netistä tai vieraile myymälässä!


Savua ilman tulta jo yli vuotta! Muurikan valikoimassa on erilaisia savustusastioita avotulelle, kaasupolttimen päälle tai sähkögrilliin. Peltikylkeä muutenkin on hyvä varoa, koska se on todella kuuma!


Oskun Onki ja Mato piti viime kesänä rakennella tuollainen saaristolais mallinen savustuspönttö johon menisi vaikka isoja joulukinkkujakin mutta jäi rakentamatta, ehkä tänä kesänä sitten :) edit: sitten toinen . Uusittu neliömallinen kaasusavustimemme on pyöreää vanhaa mallia selvästi kätevämpi käyttää, silä nyt saa hyllyt vedettyä kokonaan ulos. Nestekaasu sopii hyvin savustukseen, sillä savustimen lämpötilaa on helppo säätää. Kaasusavustin sopii lihan ja kalan savustukseen.


Tässä tukevassa 114cm korkeassa . Mökkigrilli jostain vuosituhannen vaihteesta. Kerran laitoin sellaisessa kaupan savustuspussissa uunissa muistaakseni kuhankappaleen. En tiedä pussi jotenkin viallinen, mutta kyllä siitä melkoinen käry lähti. Kämppä haisi savustetulle kalalle.


En ole mitään sokereita laitellut. Tulee parempaa ja ennenkaikkea halvempaa savukalaa kuin kaupan tiskillä. Tiskillä kilohinta on yli euroa. Halvimmillaan lohifilee on euroa kilo. Turha maksaa satasta samasta laitteesta vaikka olisi tehty Suomessa.


Motonetistä saa hyvän savustimen eurolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje