Samsung galaxy xcover 3 arvostelu

Haluaisin vaihtaa Samsung Sotsikossa lukevaan malliin. Onko siitä joillakin kokemusta? Uutta käyttistä en ala opettelemaan. Samsung Xcover saapuikin testiin nopeammin kuin osasinkaan olettaa.


Sopii mulle että tuo viestittely ja sopii erinomaisesti että hoidat jatkossakin teknisemmän arvostelun. Siinä on pitkään kestävä akku, hyvät yhteydet ja 4G-nopeudet. AndroidTuotejulkistukset . Jatkoa seuraa Xcover sarjassa. Vaikka Samsung on julkaissut lukemattomia uusia malleja liki jokaiseen tuotekategoriaan, on kovaan käyttöön suunnattu Xcover-sarja pysynyt. Xcover :n sisältä löytyy yleisimpiin malleihin verrattuna varsin erikoista rautaa.


Kaksi vuotta sitten esitelty vaativiin olosuhteisiin suuniteltu Xcover -älypuhelin saa nyt. Muuten hyväntuntuinen puhelin, ei ongelmia tallennustilan kanssa kuten Xcover -mallissa, mutta rankkasateen seurauksena näytön alle pääsi vettä ja puhelin lakkasi toimimasta. Takuu korvasi uuden puhelimen täyden hinnan, siitä kiitos, mutta usko mallin vesitiiviyteen loppui, en osta uutta vastaavaa . Galaxy Xcover on Samsungin vastaus kestävien. Puhelin on saanut IP68-luokituksen eli on vedenkestävä ja pölytiivis. Se kestää minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen.


Xcoverin kotelo on hyvin käyttökelpoinen, tuota puhelintahan on lähes mahdoton käyttää ilman tätä, puhelimeen kun koettaa tarttua miten vain, aina jokin nappula painuu alas ja sitten. Share you thoughts and opinions by commenting below. Se on myös IP67-suojaluokituksen mukaisesti kokonaan pölytiivis.


Edeltäjäänsä nähden tallennustilaa on kasvatettu kahdeksaan gigatavuun, näyttöä suurennettu tuumaan sekä akun kapasiteettia . Puhelimella on myös MIL-STD 810G -luokitus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje