Poikavauvan ristiäiset

Järjestä pikkumiehelle kauniit ja ikimuistoiset ristiäiset. Pienen ensimmäinen juhla voi olla kuplivan iloinen tilaisuus, jonne kutsutaan kaikki ystävät ja sukulaiset tai tunnelmallinen hetki vain aivan lähimpien kesken. Valitse juhlapaikaksi kaunis juhlasali, oma koti tai lämpimänä kesäpäivänä mökin pihamaa.


Nyt voi kyllä sanoa, että HUHHUH! Viime viikko meni ihan usvassa sillä painoin aamusta iltaan ristiäisten parissa.

Samoin Karrilla oli ihan hirveästi hommaa ja kaikki tarpeet tuli ripotellen pitkin viikkoa aina perjantaille asti joten oikeastaan mitään ei olisi voinut nopeammin tehdäkään. Meilläkin oli pojan ristiäisiin kaikenlaista koristetta ym. Hameen ostin viime viikolla Kapp Ahlista, ihan supermukava päällä! Meillä on suloisia ristiäisvaatteita, hameita, pukuja ja hiusnauhoja jotka todella saattavat lapsesi huomion keskipisteeksi. Sen lisäksi löydät myös r. Onko kukaan siis kastanut lastaan kirkollisesti muutakuin kastemekko päällä?


Millaiset vaatteet poikavauvalle ristiäisiin ? Pojan ristiäisiin joku kaunis laulu?

Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Välimuistissa Samankaltaisia 4. Tervetuloa kuokkavieraaksi pienen pojan kastejuhlaan! Itse en varsinaisesti juhlissa kuokkinut, sillä olin piikana kyökin puolella.


Juhlien suunnittelu ja toteutus ei kuitenkaan ollut omani, joten siksi päätin esitellä teille nämä ihanat kotona vietetyt ristiäiset kuokkavieraan alla. Kastemalja oli sama, jota oli . Pidimme juhlat kotona, vaikka jossain vaiheessa suunnittelin kasteen järjestämistä kirkossa ja jopa koko juhlan ulkoistamista. Toisaalta nyt, kun olemme saaneet remppaa eteenpäin, on kiva kutsua ihmisiä kotiin. Pikku-herra Patalinnun kastejuhlaa vietettiin lauantaina 11. Hieman hirvitti miten kerma-ja juustokakkujen sekä muiden leivonnaisten kanssa helteessä käy, mutta saatiin kylmäketju . Omassa tai isovanhempien kodissa pidetty kotikaste säilyy muistossa pitkään kasteen jälkeenkin.


Kauniilla tilaisuudella on monta nimeä. Ristiäiset , kastejuhla, nimiäiset. Vauvalle annetaan nimi yleensä tämän ollessa 5-kuukauden ikäinen.


Arvata saattaa, että tuoreilla vanhemmilla on melkoisesti muutakin puuhaa kotosalla kuin pelkästään juhlien järjestäminen. Mutta mistä tulisi lähteä liikkeelle?

Mistä voisin löytää vauvalle tai kokoa olevan juhlavan puvun ristiäisiin ? Siinäpä se kysymys olikin. Tänään vilkaisin Tapiolan Stockalla ja siellä ei ollut ainakaan yhtään juhlavaa vaatetta tuon kokoiselle. Pitääkö olla joku asetelma vai kimppu vai yksittäinen kukka? Ja pitääkö olla ruusu vai käykö esim.


Uunituoreen nimen juhliminen on merkittävä hetki etenkin vauvan vanhempien elämässä. Alunperin ajatukseni oli tehdä vain muutama leivonnainen, mutta kuten yleensä, leipominen hieman pääsi käsistä ja pöydästä löytyi pari . Ei ole suurempaa rakkauden valaa, kun pieni poikanne teitä halaa, ja siinä pienessä sydämessä juuri on teille paikka niin valtavan suuri. Kiirehän siinä tietysti meinasi tälle tidsoptimistille tulla, mutta onni on ystävät ja sukulaiset, jotka .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje