Pesukoneen alta tulee vettä

Sähkölaitteen vesivuoto aiheuttaa pahimmillaan kuolettavan sähköiskun! Vettä alleen vuotavan pesukoneen käyttö tulee lopettaa välittömästi. Ja ottaa uudelleen käyttöön kunnes on asianmukaisesti korjattu. Itsekorjauksia ranetyyliin ei voi suositella ellei ole ehdottoman varma omasta taidosta.


Jos koneen alta valuu vettä , vika voi olla seuraavassa: Vika voi olla väärin asennetussa tai tukkintuneessa nukkasihdissä. Puhdista nukkasihti ja laita se oikein paikoilleen, mutta varo ettet kierrä sitä liian tiukalle.

Joskus nukkasihti on lähes ”kasvanut” kiinni koneeseen ja sitä on vaikea irrottaa. Voit yrittää irroittaa sen . Hieman, siis varmaan puoli kahvikupillista vettä. Kun vesi tulee paineella, se rikkoo läpän joka estää vettä virtaamasta väärään suuntaan, Siloin vesi tunkee ulos sieltä mistä se pääsee.


Pesukone haisee järkyttävän pahalle! Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Keskustelu - pesukoneesta valuu vettä lattialle linkouksen aikana. Välimuistissa Eli linkouksen aikana alkaa valua vähän vettä koneen alta ,jostain kaiketi vuotaa mutta mistä?


Muuten loistava kampe, mitä nyt näköjään ainakin asteen ohjelmaa käyttäessä näyttäisi vuotavan pohjasta pesun alkupuolella.

Konetta on säilytetty pihalla tässä talven aikana useampi viikko, mutta . Poistovesi tulee samaan viemäriin kuin suihku, joten mietin että voisiko sieltä jotenki mutkan kautta vesi nousta koneeseen, mutta ei tunnu järkevältä. Itsellä vuoti juuri astianpesukoneen letku sen aikaa että parissa vuodessa oli aluskaappi aika mössöä ja sen alla muhi elämää. Rosenlewin pyykinpesukoneen omistajat! Ota kone auki ja laita sellainen ohjelma käyntiin, jonka tiedät lorottavan vetä lattialle.


Näet pesuohjelman edetessä, mistä vesi tulee ja osaat fiksata paikan. Meillä oli pesuainekaukalon yhteydessä oleva allas haljennut ja lorotti siitä. Uusi kaukalo huollosta muutamalla kympillä ja paikalleen. Kone toimii, mutta alta tulee vettä.


Tarkista mahdollisesti koneen takana kulkevat letkut. Jos vesi kuitenkin tulee koneen sisältä, syynä voi olla letkun repeäminen tai irtoaminen, tai jonkin tiivisteen vuotaminen. Vaikka laite toimiikin normaalisti, vuotovika on kuitenkin syytä . Katsot alta mistä vesi tulee. Ja jos voi vielä konetta kuoria paremmin tarkasteltavaksi.


Lämpölaajeneminen voi ehkä edesauttaa joitakin vuotoja, mutta voisi olettaa oireen viittaavan lähestyvään vikaan matalammillakin lämpötiloilla. Monesti kone jättää rummun puolilleen vettä , jos poistoletku on väärin vedetty. Sen pitäisi tehdä mutka yläkautta. Taitaa kyllä jokin vuotaakin, jos ruosteista vettä tulee alta.


Vikavirtasuoja saattaa pesukoneissa joskus laueta itsestäänkin, mutta saattaa se yhtä hyvin olla veden aiheuttamaakin.

Edestä täytettävä pesukone ). Uutinen astianpesukoneen rikkoutumisesta aiheutuneesta jättilaskusta sai Iltalehden lukijat kertomaan omista kauhukokemuksistaan. Ovelle tuli itkevä nainen, joka luuttusi lattioitaan ja sai hädin tuskin sanottua, että vesi tulee seuraavasta kerroksesta. Koska usein pesukone on märkätilassa, vesi valuu lattiakaivoon, eikä koneen rikkoutumisesta tule muuta harmia kuin korjauskulut, Varpe kertoo. Monessa keittiössä on yläkaappien alla on halogeenit. Vaikkapa vedenkeitin tai jauhopussi halogeenin alla voi aiheuttaa palovaaran.


Syy saattaa olla liian matalassa pesulämpötilassa tai sitten likaisessa pesukoneessa. Koneen sisäinen puhdistus hoituu yleensä helpoiten asteen esipesuttomalla ohjelmalla, jota kannattaa käyttää noin kerran kuussa ja luonnollisesti ilman pyykkiä. Kuuma vesi ei aina välttämättä auta, vaan apuna voi käyttää etikkavettä . Poistoletkun tiiviys sekä kunto tulee tarkistaa määräajoin, esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa.


Pesupöydän sekä astianpesukoneen alla olevan lattiapinnan tulee olla tiivis ja tiivistyksen tulee nousta jopa seinälle niin, että mahdollinen vuotanut vesi valuu näkyviin pesupöydän sekä astianpesukoneen eteen. Ostin tuon pesukoneen käytettynä alkuvuodesta ja vituttaa armottomasti, nyt kyllä myyn sen pois ja ostan suosiolla uuden. MIKSI koneessa lilluu desitolkulla vettä aina tietyin väliajoin ja mistä se vesi tulee , kun hanat on kiinni jne. Jotkut rohkeat naureskeli jo, että ota.


Tällöin allaskaapin ja astianpesukoneen ympäristöstä tulee käytännössä iso vuotokaukalo, josta vesi ei pääse rakenteisiin. Lisäturvaa tuo allaskaapin alla olevaan sokkelitilaan sijoitettava vuotovahti, joka ilmoittaa tihkuvuodosta ja suuremmistakin vuodoista. Vuotovahdista saa parhaan hyödyn, . Lattiat kuivataan niiden kastuttua.


Kylpyammeeseen tai ämpäreihin ei lapsiperheissä jätetä vettä. Turvahanat, joista tulee sopivan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje