Oral b pro2000

Hammasharjasta kuuluu lyhyt merkkiääni sekunnin välein ja pidempi merkkiääni, kun suositeltu kahden minuutin harjausaika on tullut täyteen. Paineentunnistimen merkkivalo syttyy, jos harjaa painetaan liian kovaa. CrossAction - harjastekniikka mahdollistaa tehokkaan ja kononaisvaltaisen suun puhtaanapidon. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Halvin hinta € (€ toimituskuluineen).

Ominaisuudet: Aikuinen, Akku. Pakkaus sisältää: Ladattava varsi, latausasema, vaihtopäätä. Выбирайте из более предложений в проверенных магазинах. Oral-B CrossAction Toothbrush Heads Pack of Replacement Refills for Electric Rechargeable Toothbrush.


Edulliset hinnat ja hyvä palvelu. CrossAction -harjastekniikka mahdollistaa tehokkaan ja kononaisvaltaisen suun puhtaanapidon. Olen Buzzador ja sain tilaisuuden ostaa tämän tuotteen alennettuun hintaan.

Kokeiltuani tuotetta kokemukseni on erittäin positiivinen. Harja on hyvä ja toimiva perusharja. Hampaat tuntuivat todella puhtailta jo ensimmäisen pesukerran jälkeen.


Harjakset ovat miellyttävän pehmeät. Positiivista on myös se, . Onko noita latureita paljon erilaisia? Harjarungot ainakin näyttävät kovin samanlaisilta. Oma laturini lataa h, kun tuo uusi rimpula lataa h. Vanhan laturin käyttö olisi paljon parempaa. Hei, Latureita on fyysisesti erilaisia.


Jos vanha laturi on Braunin sähköhammasharjasta . We look at both brushes side by side in our video review, and tell you which is the best to buy. Handle is compatible with . The Oral - B professional care range has about a dozen different models to choose from alone, and picking the best one for yourself can be confusing. The 3D cleaning action oscillates, rotates, and pulsates to help remove plaque.

The pressure sensor lights up if you brush too hard to prevent harmful over-brushing and there are 2 . Klik her og find den bedste pris nu! Zobacz inne Elektryczne szczoteczki do zębów, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Oral - B 3D-puhdistusjärjestelmä värähtelee, pyörii ja sykkii poistaen jopa 1 enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja. Oral - B - hammasharja tarjoaa kaksi toimintoa: päivittäinen puhdistus näkyvällä paineentunnistimella ja ikenien hoito. Harjassa on näkyvä paineentunnistin, joka varoittaa, jos . Kahdella harjausohjelmalla ja 3D-harjaustekniikalla varustettu sähköhammasharja, joka poistaa jopa kaksi kertaa enemmän plakkia kuin perinteinen manuaalinen hammasharja.


Tutustu sähköhammasharjainnovaatioiden seuraavaan tasoon, jonka tarjoaa maailmanlaajuinen johtava hammasharjamerkki Oral - B. Hammasharja on suunniteltu irrottamaan ja poistamaan enemmän plakkia kuin tavallinen . It has features for enhanced.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje