Lasimaja

Matin Lasimaja - Suomalaista puuta, porilaista puusepäntyötä - Porin Puupojat. Nyt lisäksi kaupan päälle. Kahden hengen lasimaja (suosittu hääsviitti), kaasulämmitys, kuivakäymälä.


Kirsi suunnitteli valmiin lasimajan ympärille tilavan, 120-neliöisen maastoa myötäilevän puupation. Patiosta tuli portaittain järven suuntaan laskeva ja ulkoreunoiltaan pyöristetty. Ilta-auringossa kullankeltaisuus ja monisävyinen punerrus toistuvat upealla tavalla punaruskean puupation pinnassa.

Hiljaisuus laskeutuu, kun lasimajan ovi sulkeutuu. Ikkunoista aukeaa näkymä avomerelle. Lasimaja ei ole paljon ruotsinlaivan hyttiä isompi: pieni eteinen, jossa on minibaari ja tila matkatavaroille, vessa ja pieni suihkutila. Moottoroidut sängyt liikkuvat kaukosäätimillä. Yhdistetty Chromecast-laitteeseen.


Lyhdyt toimivat hyvinä tunnelmanluojina myös ilman kynttilöitä, kun niiden sisälle tekee erilaisia asetelmia havuista, sammalesta ja muista luonnonmateriaaleista. Lyhtyjen sisälle valonlähteeksi kannattaa silloin . Lucia-lasipaviljonki, glaspaviljongen .

Ovessa ja viidellä seinällä olevat ikkunat turvalasia ( kaikki asennettuina seinäelementteihin). Tuotteet on pakattu valolta ja sateelta . Molemmissa jutuissa kerrottiin, että revontulimajoja ja lasi-igluja googlaillaan maailmalla innokkaasti. Kuvan Saariselän Kakslauttasen lasi-igluista on nähnyt jopa miljardi ihmistä.


Toisaalta lasimajoja on rakennettu myös Lappia etelämmäs : muun muassa Mustasaaren Raippaluotoon Vaasan kupeeseen. Kaunis, smaragdinvihreä tuikkukuppi lasia. Materiaali: Lasi Valmistaja: KJ Collection. Kaunis tuikkukuppi tuikuille tai pikkukynttilöille. Lämpökynttilä pakkaus valkoinen.


Täällä on nyt vähän jännä tilanne päällä, kun miesväki suunnittelee tuossa vieressä Ryötönperän kasvihuoneprojektia. Ihan ollaan kotona keittiön pöydän ääressä ja minä koitan tässä vaan olla hissun kissun ja kirjoitella. Pikkuisen tässä nyt hajaantuvat . Tervetuloa tutustumaan Puuvillan Kutomon aukiolle pystytettyihin, kotimaisiin ja ajattoman tyylikkäisiin Porin Puupoikien pihapiirirakennuksiin.


Myyntiedustajamme on paikalla lauantaina 31. Narvas Mõisa asuva maja trepikojas võimas plahvatus, milles said enim kannatada viimase ehk viienda korruse korterid. Neljanda ja viienda korruse vaheline trepp on katki, samuti kõik trepikoja aknad ja aknaraamid. Trepikoja kõigi korterite uksed on eest ära .

All trademarks are property of their respective owners in the US and other countries. Your colleagues, classmates, and 5million other professionals are on LinkedIn. Include this LinkedIn profile on other websites. Over 5million professionals are already on LinkedIn.


NatureRetreaten är avslutad för denna gång lite städning och sen finns det tid för vila. LuontoRetriitti on päättnyt vähän siivousta ja sitten on aikaa levätä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje