Kummin pukeutuminen ristiäisiin

Voiko hame olla polvipituinen vai pitääkö olla pitkä? Toivottavasti joku viitsisi vastata! Pukeutuminen ristiäisiin 21. Ristiäiset talvella - kummitädin asu 21.


Kysymyksiä ristiäisiin liittyen 18. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Tee valitus toisesta kuvasta. Onko tarpeeksi siisti pukeutuminen , jos laitan samettifarkkuhameen ja kauluspaidan?


Kummin pukeutuminen ristiäisiin 18. Mitä päälle ristiäisiin ? Vinkkejä ja neuvoja ristiäisiin ? Välimuistissa Samankaltaisia 22. Jos olet kummi , vältä kirkkaita ja tummia värejä, sillä ne saattavat pelästyttää lapsen. Sylikummin kannattaa välttää myös kirkkaanpunaista kynsilakkaa ja vahvoja hajuvesiä. Se on ristiäisissä varattu lapsen kastemekon väriksi.


Kun perheeseen syntyy ensimmäinen lapsi, vanhemmat valitsevat lapselle sukunimen. Sama sukunimi annetaan perheen kaikille lapsille. Se voi olla isän tai äidin. Kummin tehtävähän on perinteisesti ollut lapsen kristillisen kasvatuksen tukeminen yhdessä lapsen vanhempien ja seurakunnan kanssa. Lisäys: Hyvä juhlapukeutuminen on mielestäni sellaista, että kukaan muu (asiaan vihkiytymätön) ei oikein tajua miksi se näyttää hyvältä, se vain näyttää.


Itse olen ollut yönsinisessä puvussa kun olen ollut lapsen isä tahi kummi ja muilla kerroilla harmaassa puvussa. Miten kuuluisi pukeutua ? Linkkejäkin saa laittaa nettikauppoihin ;) En ole vähään aikaan ollut missään juhlissa, joten kaapista ei löydy mielestäni mitään sopivaa. Vai kuuluuko kummin ostaa aina perinteisiä . Hei, kummipojan ristiäiset on tulossa lokakuussa. Pitääkö miehen laittaa puku?


Tai onko omituinen jos ei laita? Miehestä ei tule kummia , vaan on ihan normivieras. En ole ollut ristiäisissä vuoteen, eli mikä on käytäntö?


Olin pari viikkoa sitten veljen lapsen ristiäisissä ja huhheijjaa että oli muuten lapsen kummitädeillä lyhyitä mekkoja! Ihan siis semmoisia bilemekkoja, hyvä että perseen peittivät ja liekö niillä edes sukkahousuja ollut. Väritkin kaikkea muuta kuin hillittyjä. Eipä tuo nykyään taida olla niin tarkkaa, mutta laita tosiaan ihmeessä . Olisin halunnut kysyä onko kengät pakollinen osa pukeutumiseen ristiäisissä ? Olen sylikummina poikaystäväni kanssa. Itse ajattelin pukeutua pitkään ruskeaan salsahameeseen, valkoiseen kauluspaitaan, sukkahousut sekä minulla on puuhelmet koruna.


Vaikka kastejuhla pidetään usein kotona, sen ei tarvitse laskea pukeutumisen tasoa – onhan kyse juhlasta. Kastejuhla – pukeutumisetiketti. Siistit pyhävaatteet ja sisäkengät ovat sopiva valinta sekä aikuisille että lapsille.


Huomenna on tulevan kummitytön ristiäiset. Minua ei piiruakaan kiinnostanut minkälaisissa vaatteissa ihmiset oli meidän lapsen ristiäisissä. Pakilan seurakunnan kastepäivä.


Jokainen lapsi on juhlan arvoinen. Yhdessä voidaan iloita ja voidaan hiljentyä syntymän ihmeen äärelle, joskus myös pohtimaan elämän monimutkaisuutta ja . Olimme alkukesästä ristiäisissä ja kun tulimme juhlapaikalle niin ihmetykseksemme huomasimme suurimman osan vieraista olevan. Onko jotain mitä pitäisi ottaa huomioon ristiäisiin pukeuduttaessa?


Kummien konkreettinen paikka on seistä papin, vauvan ja vanhempien . Kummin tarkoitus on huolehtia lapsen hyvinvoinnista ja kristillisestä kasvatuksesta. Toinen meistä on mummi ja toinen on kummi. Ihan tavalliset juhlavaatteet on ok. Kun itse olen ollut kummina (en tosin sylikummina), toisella kerralla minulla on ollut hiaton nilkkoihin asti ulottuva mekko, melkein kuin kotelomekko, ja toisella kerralla hiaton mekko polviin asti ja sitten on ollut läpinäkyvä huivi harteilla.


Nyt olen menossa toisiin ristiäisiin ja haluaisin välttää saman virheen. Onko pikkumustaan pukeutuminen ihan yleistä ristiäisissä ? Hän kysyi minulta ajatuksia ristiäisissä laulettaviksi virsiksi, koska Ystävä sä lapsien ei meidän juhlissa soi. Olin jo päättänyt pukeutua uusimpaan mekkooni, mutta harkitsin vielä kerran kun näin Vantaan Laurissa julkaistun jutun kastejuhlasta ja siihen liittyvän videon, jossa tapakouluttaja Kaarina .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje