Imevä höyrypesuri vuokraus

Irrota lika tehokkaasti höyryllä ja imuroi se samalla kertaa pois. Monipuolisen suulakevalikoiman ansiosta voit puhdistaa joka paikan. Imevä höyrypesuri jättää puhdistetun pinnan kuivaksi. Laitteella voit imuroida pölyä, . Ota yhteyttä ilmoittajaan Petri .

Palvelustamme löydät ilmoitusta kategoriasta Muut. Kärcher-laitteiden myynnin ja huollon lisäksi tarjoamme myös Kärcher-laitteiden vuokrausta. Kärcher SV imevä höyrypuhdistin on monikäyttöinen jokakodin tehopakkaus.


Monipuolinen höyryimuri soveltuu kaikille kodin koville pinnoille, kuten lattioille, kaakeleille, ikkunoille, lasipinnoille ja pesualtaille. Myös mattojen ja muiden kodin tekstiilipintojen pintapuolinen puhdistaminen on mahdollista. En saanut pesuhuoneesta kalkkia irti, en kaakelista enkä edes karkaistusta lasista.


Kangassohvien pesu oli toivotonta, ne eivät puhdistuneet ollenkaan, eikä edes hajut lähteneet.

Klinkkerilattian saumat oli toivotonta yrittää saada . Kuvaus: Monipuolinen imevä. Painehuuhtelulaite, höyrypesuri , lattianhoitokone. Veneiden ja asuntovaunujen tekstiilit. Kotisiivousta vuokralaitteella alk. Höyrypesurin, tekstiilipesurin vuokraus kätevästi!


Puhdista tekstiilipinnat helposti ja edullisesti - vuokraa pesuri netissä jo tänään! Siivouskoneiden vuokraus Tampere. Klikkaamalla siivouskoneen kuvaa saat lisätietoja siivouskoneesta. Viikonlopulta (pe klo - ma klo 9) . Vastuu laitteesta vapautuu kun laite on todistetusti palautettu vuokranantajalle. Puhdas koti ilman haitallisia pesuaineita.


Höyrypuhdistin tekee puhdasta jälkeä kodin kovilla pinnoilla hygieenisesti ilman kemikaaleja. Tämä höyrypesuri on erittäin laadukas ja pinta ystävällinen aroillekin pinnoille kuten parketti ja tapetti pinnoille. Tällä peset vaivattomasti ja hygieenisesti matot, lattiat,ikkunat,sohvat,kaakelit,seinät,että auton verhoilun sisältäpäin ynm.

Et tarvitse pesuaineita. KÄRCHER Imuroiva höyrypuhdistin. Vuokraa ja nouda höyrypesuri meiltä alk. Imurin ja höyrypuhdistimen yhdistelmä pesee, imuroi ja kuivaa samanaikaisesti. Hygieenistä puhtautta ilman kemikaaleja.


Imureiden, otsonaattoreiden, tekstiilipesureiden, höyrypesureiden ja yhdistelmäkoneiden vuokraus. Aina ei tarvitse itse omistaa. Tekstiilipesurilla peset kätevästi tekstiilipintaiset sohvat, matot, tuolit, auton ja veneen verhoilut.


K-S Kotimattopesula vuokraa erilaisia siivouskoneita. Meiltä saat käyttöösi mm. Erinomainen ja suosittelemamme kone mattojen, sohvien, autonpenkkien yms pesuun.


Rakennamme myös erikseen imureita toivomustesi mukaan. Jos tiedät tarvitsevasi jotain muuta niin kysy rohkeasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje