Fiskars kovanaama kattila

Uudistetun Kovanaama -sarjan Hardtec Superior -pinnoite kestää kovaa käyttöä, myös metallisia työvälineitä (ei kuitenkaan teräviä tai leikkaavia välineitä ). Kestävän pinnoitteen ansiosta kattilan voi myös pestä astianpesukoneessa. Tilaa suomalainen laatukattila Hobby Hallista. Uudistuneessa Kovanaama -kattilassa on uusi Hardtec Superior -pinnoite, jonka ansiosta kattila kestää konepesua sekä metallisia . Keitto- ja paistoastioiden paksu pohja ja muotoiltu alumiinirunko johtavat lämpöä tasaisesti ja energiatehokkaasti.

Kuumentumaton ja ergonominen Soft touch – kahva on miellyttävä kädessä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kattilassa on lasinen kansi ja mittaviivasto sisäpuolella. Kattila soveltuu kaikille liesityypeille ja nestei. Halvin hinta € (€ toimituskuluineen).


Löydä oma suosikkisi aterinvalitsimella. Alle vuoden ikäisen tuotteen kohdalla kyseessä on joko käyttö- tai . Yksi kattiloista , virallisesti siis mieheni kattila , on kulunut ulkopohjastaan jo aika huomattavasti ja uusi kattila on ollut ajatuksissa jo jonkin aikaa. Eilen sitten kävin viemässä kenkiä suutariin ja samalla sitten ajattelin napata kattilankin.

Näytä Kovanaama kattila l kaupassa Scandinavian Design . Osta Kattilat ja kasarit tuotteet helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Saatavilla osassa K-Supermarketeista. Scandinaviandesigncenter Ei kuvausta, €20 Näkymä. Se on valmistettu alumiinista, joka johtaa lämpöä erittäin tehokkaasti. Hardtec Superior -pinnoite kestää kovaa käyttöä, myös metallisia työvälineitä, ja estää ruoan tarttumisen.


Mun kaksi lemppari tuotetta olisi kattila , koska tällä hetkellä mulla on ikeasta ostettu kattila (setti maksoi 10€) ja pää ehkä vähän hajoaa siihen. Opiskelijana ei vaan ollu hirveesti vaihtoehtoja ja paistokasari olisi kyllä aika timanttinen lisäksi. Suositushinta 6€ (alv ). Fiskars Kovanaama kattila l. Kauppa, Päivämäärä, Hintamuutos, Hinta, Tuotekuvaus. Yrityshinta 5€ (alv ). FISKARS PAISTO-JA KEITTOASTIAT Alennus normaalihinnoista. Tuo vanhat pannusi kierrätykseen, niin annamme niille uuden elämän.


Valmistettu ja kierrätetty Suomessa. Tarttumaton Hardtec Superior -pinnoite.

Paljon ale- ja poistotuotteita -. Tervetuloa edullisille kesäostoksille palvelevaan Iittala outlettiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje