E27 led 20w

Airam LED -sarjan E-kantainen pallolamppu on esteettisesti kaunis, joten se sopii hyvin myös avonaisiin valaisimiin. Koko- ja valovirtaominaisuudet vastaavat täysin hehku- ja halogeenilamppujen. Superteho malli, erittäin valovoimainen led -lamppu joka vastaa 150W hehkulamppua. Uusilla suurteholedeillä korvattavuutta perinteisiin valonlähteisiin.


Ei Himmennettävä Airam Suurteholedi 20W. W halogeenilamppua, elinikä yli 25.

Lamppu on mitoiltaan normaalia Alamppua suurempi. Tyyppi: LED Mitat: 67x143mm. Jännite: 2VAC Valokeila: Ympärisäteilevä . Erinomainen valotehokkuus. Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös. Vakiokupuinen Ekannalla oleva teholed lamppu.


Vastaa 150W hehkulamppua! Syttyy heti myös pakkasilla. Teho 20W Kante EVärisävy 40.

Shop with confidence on eBay! Korvaa energiansäästö- ja hehkulamput näillä ELED -lampuilla. Nykyisten lamppujen vaihto ELED -lamppuihin tapahtuu samalla tavalla kuin hehkulamppujen. Entinen irti ja uusi tilalle.


ELED -polttimot soveltuvat erinomaisesti myös ulkokäyttöön ulkokäyttöön tarkoitetuissa valaisimessa. Polttimot ovat yhtä kirkkaita . Koko, Korkeus 128mm, halkaisija 65mm. Halkaisija: mm, Teho: 4. Find great deals on eBay for led 20w e27.


Kaikki LED -lamppumme tuottavat paljon valoa mutta vain vähän lämpöä. Siksi niiden käyttöikä on erittäin pitkä. Valitsemalla LED -lampun saat käytännöllisyyttä ja kestävyyttä edullisesti.


Useat LED -lamppumme ovat myös himmennettäviä. Ota askel kohti kestävää kehitystä ja siirry LED -lamppuihin. Riesen-Auswahl führender Marken zu günstigen Preisen online bei eBay kaufen! Tuote tilapäisesti loppu.


Быстрая бесплатная доставка по всей Украине. Высокое качество сервиса.

Гарантия от производителя. Индивидуальный подход к покупат. Buy PHILIPS 20W ELED BULB (PACK OF COOL DAY LIGHT) online at low price in India on Amazon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje