Upo r6612 hinta

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kodintekniikan paikallinen ammattilainen Kokkolassa, Kaustisella ja Kannuksessa. Osta verkosta kotiinkuljetuksella! Liikeissä hifi-tason esittelytilat. Tilaustuote, toimitusaika noin arkipäivää.


Upo astianpesukone D67D ( valkoinen). UPO -kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja suunniteltu suomalaisiin koteihin jo yli vuoden kokemuksella. UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. UPO onkin tutkitusti yksi Suomen myydyimmistä, . Ionisaattori, eli elektroninen ilmanpuhdistaja, joka tulee vakiovarusteena, pitää jääkaapin ilman raikkaana ja puhtaana.


Ionisointijärjestelmä poistaa epäpuhtaudet ja pölyhiukkaset jääkaapin ilmasta parantaen näin ilman laatua ja vähentäen pölyn määrää, millä . Fresh Zone -laatikko, jossa lämpötila 2-C alhaisempi kuin muualla jääkaapissa. Näin hedelmien, vihannesten ja lihan tuoreus, aromit, väri ja laatu säilyvät huomattavasti pidempään. Dynamic Cooling -tekniikka takaa hyvän ja tasaisen ilmankierron ja lämpötilan kaapissa. Kirkas LED-sisävalo valaisee kaapin tehokkaasti ja antaa hyvän näkyvyyden kaappiin. HINTAAN SISÄLTYVÄT VAIHTOEHDOT allas ja hana, keittiö.


Työtasoon upotettu allas. Erittäin laadukas, teräskahvalla varustettu jääkaappi, jossa nollatila, vihanneslaatikon kosteustason säätö, sekä AdapTech- kylmätekniikka Älykäs AdapTech järjestelmä on suunniteltu pitämään jääkaapin lämpötila optimaalisena riippumatta siitä, kuinka usein sen ovi avataan. PRISMAN KODINTEKNIIKAN OSASTOLTA! Nettotilavuus 2litraa, korkeus. Tämä on varmasti yksi syy siihen, että UPO on tutkitusti Suomen myydyin, halutuin, tunnetuin ja luotetuin kodinkonemerkki vuodesta toiseen.


Tavoitteellinen tuotekehitys takaa, että UPON kodinkoneet ovat aikansa kestävimpi- en, turvallisimpien ja taloudellisimpien kodinkoneiden sarjassa myös jatkossa. Upo jääkaapin ovihylly Simple Slide. Ei saatavilla tällä hetkellä.


Jääkaapin oven Simple Slide -ovihylly. Tällä kupongilla Merrell Copra Bolt Gore-tex NAISTEN VEDENPITÄVÄT KENGÄT Koot 36–Tarjous voimassa 9. Miehen vuokrakotiin vaihdettiin uusi UPO -jääkaappi-pakastin. Uusi jääkaappi piti kuitenkin vaihtaa toiseen samanlaiseen jo parin kuukauden jälkeen, koska kone piti kovaa ääntä. Miehen mukaan uusi jääkaappi narisi, ujelsi ja murisi.


Pienessä yksiössä siihen heräsi välillä yölläkin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje