Samsung pesukone verkkokauppa

Valittiin ja ostettiin tämä Samsung pesukone vanhan hajonneen tilalle (Upo 13v). Tässä koneessa, nyt tarjouksessa KOLMENELIYSI euroa, on tosiaan hinta ja laatu kohdallaan - sanoisin että, HALABA ja HYVÄ, jos ei enemmänkin. Tehokas edestä täytettävä pesukone jonka hiiliharjaton Digital Inverter -moottori on kestävä ja hiljainen, jolle Samsung antaa vuoden takuun. AddWash toiminnolla saat lisättyä unohtuneet pyykit jo käynnissä olevaan koneesseen. Tyylikäs ja monipuolinen kuivaava pesukone.


Kone on ollut nyt vuorokauden verran kahden hengen taloudessa. Tuona aikana on ehditty kokeilemaan tavallinen synteettisten . Pesukoneen hiiliharjaton Digital Inverter -moottori on kestävä ja hiljainen ja sillä on Samsungin vuoden takuu. Moottori yhdistettynä tehokkaaseen ja energiaa säästävään . Informatiivinen näyttö kertoo mm. Air Wash - pesun ansiosta arimmatkin materiaalit voidaan pestä kotona, eikä niitä tarvitse viedä . Samsung WD70K5B00OW -kuivaava pesukone on helppo ratkaisu pieniin tiloihin. Perillä keskiviikkona–torstaina tai heti myymälöistä.


Kuivaava pesukone on helppo ratkaisu pieniin tiloihin. Tehokkaalla hiiliharjattomalla inverter-suoravetomoottorilla varustettu pesukone. Diamond Drum- rumpu takaa hellävaraisen pesun ja kuivauksen, joka . TurboWash-toiminnolla pyykit pestään raikkaan puhtaaksi vain tunnissa – pesu- ja huuhtelutuloksesta tinkimättä. NFC Tag On -toiminto mahdollistaa uusien pesuohjelmien lataamisen pesukoneeseen älypuhelimesi avulla. Tarkan määräautomatiikan ansiosta koneessa.


Tuotteet toimitetaan 1-5 . Pesuaine imeytyy vaatteisiin paremmin il. Kymmenen erilaisen ja monipuolisen pesuohjelman avulla pyykinpesu on helppoa ja mukavaa. Pikapesulla peset pyykit . Suuri täyttöaukko helpottaa koneen käyttöä ja isotkin pyykkimäärät on helppo täyttää ja tyhjentää. Eco Bubble - teknologia pesee vaatteet hellästi, mutta tehokkaasti. Koneestä löytyy myös kätevät . Vaahto sisältää pieniä pesuainekuplia, jotka kulkevat tekstiilikuitujen läpi tehokkaammin.


Heti verkkokaupan varastossa. Verrattuna perinteiseen lämpövastukseen Samsungin keraaminen lämpövastus ylläpitää halutun pesulämpötilan tarkemmin ja tehokkaammin,kuin perinteiset rautavastukset.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje