Pensasleikkuri akkukäyttöinen makita

Rungon värinänvaimennus vähentää merkittävästi käyttäjään kohdistuvaa. Akkukäyttöinen pensasleikkuri , terän pituus 4mm. Erikoispinnoitettu terä kestää kulutusta ja tehokas värinänvaimennus vähentää rasitusta. DUH651Z Pensasleikkuri Tehokas akkupensasleikkuri voimanlähteenään 2x18V akut sarjaan kytkettynä.


Takakahva käännettävissä molemmille sivuille. Runkoversio ilman akkua ja laturia. V koneen voima kahdesta 18V akusta! Yksi ehdoton plussa on yllättäen laitteen tehottomuus. Siinä missä jo halvalla 230v laitteetta siima menee poikki kun sillä pyyhit kiviä tai . Katso testitulokset täältä.


Akkupensasleikkuri 18V jännitteellä. Terälaite 520mm, leikkuukapasiteetti 15mm. Käyttöedut - Kahteen suuntaan leikkaava erikoispinnotteinen ja pitkäikäinen terä. Makita Pensasleikkuri DUH523Z.


Toimii kaikilla 18V Li-ion akuilla. Kevytrakenteinen ja tehokas 550W pensasleikkuri soveltuu erityisesti. Kätevän kevyt ja hiljainen akkukäyttöinen pensasleikkuri. Koneen mukana tulee yksi akku ja akkulaturi. Palvelen joka päivä klo 8-välilläPidempiaikaisesta v. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Kauniit, muotoonleikatut pensaat ja hyvin viimeistellyt nurmikot ovat kuin karkkia silmille. Tehokkaasti tärinävaimennettu runkorakenne. Meiltä löydät laadukkaat ja tehokkaat trimmerit, pensasleikkurit , niittoleikkurit ja raivaussahat tarpeittesi mukaan. Aina varmasti edulliset Bauhaus -hinnat ja luotettavat toimitukset.


Tervetuloa ostoksille, myös verkkokaupassamme! Vertasimme voltin akkukäyttöisten pensasleikkureiden toimintaa ja suorituskykyä. McCulloch Power LI-NK Li-40HT.


Kuviosahanterät kpl AEG, BOSCH, DEWALT, MAKITA YM. Nyt olisi tarve pensasleikkurille. Norjanangervoaidan oksien paksuus on reilusti alle 1cm ja sitä on n. Onko kenelläkään tietämystä mokomasta laitteesta?


Pari akkua löytyy jo, kun on saman valmistajan akkuporakone. Joskus normi sähköleikkurilla .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje