Palopelti toiminta

Viritys ei onnistu, jos sulake on lauennut. Testaus voidaan tehdä ilman sähköä viritysvivun avulla. Lopullinen palopellin toiminta testataan valvontajärjestelmän kautta. ASENNUS-, KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE.


Palopelti voidaan asentaa eri asentoihin. CE-merkintä edellyttää palopellin toimivan lämpö- tilaan perustuvan laukaisumekanismin avulla. Palo- pelti voidaan toimittaa joko . CE-merkinnän mukaan palopelti tulee aina varustaa lämpötilaan perustuvalla laukaisumekanismilla. Käyttö ja toiminnan testaus.


Pa- lopelti voidaan toimittaa joko sulakemekanismilla tai toimilaitemoottorilla. Tarkasta että vaippa on pyöreä, läppä liikkuu ja sulkeutuu vapaas- ti. Poista mahdolliset rakennusjätteet ja pöly palopellin sisältä.


SULAKETOIMISEN PALOPELLIN . Manuaalinen palopelti voidaan laukaista palonvaroittimen, rajakytkimen, painekytkimen jne. FDI on pyöreä palopelti , joka estää palon ja savun leviämisen ilmastointijärjestelmässä. Laitteen oikean ja turvallisen toiminnan varmistamiseksi lue ohje huolella, käytä palopeltiä ohjeiden mukaan ja noudata kaikkia turvaohjeita. Moottoroidut rajoittimet.


IMOS – Systemair -palopellit ovat suljettavia ilmakanavia, joita käytetään kanavaläpiviennin tilalla estämään tulen leviäminen paloa. Järjestelmän normaalin toiminnan aikana on KTM palopellin läppä avatussa asennossa. Mikrokytkin Fläktwoodsin palopelleille.


FDMA-palopelti soveltuu lauhkean . Koodi Lisävaruste, toiminta. Rajakatkaisija,tieto “KIINNI”-asennosta 1). Solenoidi (työntömagneetti), kun solenoidille kytketään jännite palopelti sulkeutuu. VAC, Hz, 7VA , IP3 ED. Riviliitin Pon varattu seuraaville signaaleille: Liitinnro.


Painehäviö ja äänitiedot. Lw oktaavikaistoittain lasketaan lisäämällä vastaava korjauskerroin Kok valintataulukossa esitettyyn äänen tehotasoon seuraavan yhtälön mukaisesti. Korjauskerroin Kok edustaa palopellin toiminta -alueen keskiarvoa. Pelti sulkeutuu jousivoimalla kun jännitesyöttö katkaistaan. Tarkista toimilaitteen ja pellin kiinnitykset.


Ne vaikuttavat myös muihin kiinteis- tön järjestelmien toimintaan , kuten hissien ohjaukseen haluttuun kerrokseen, hissin ovien avaamiseen, palo-ovien sulkemiseen ja ilmastointiin. PALOPELTI MANUAALINEN E30- E1FDE-16 RE=MA, FU 7 ZT=N.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje