Paella riisi

Herkullinen riisiä , kasviksia, broileria ja äyriäisiä sisältävä pata maistuu isommallekin porukalle. Myllyn Paras Basmati Riisiä. Leikkaa chorizot palasiksi ja hienonna pekoni. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna ( paella )pannu ja paista chorizoa ja pekonia viitisen minuuttia.


Sen raaka-aineita ovat riisi , kasvikset ja mausteet.

Lisää sitten riisi , sahrami . Lisäksi paellaan käytetään alkuperästä riippuen kanaa, kania tai mereneläviä. Valencialainen paella , kuusi annosta. Valmista paella näin: Kuumenna öljy paistokasarissa ja paista broileripihvit kypsiksi.


Mausta suolalla ja paprikajauheella. Nosta pihvit pois kasarista. Kuullota sipuleita, paprikaa ja riisiä muutama minuutti.


Se valmistetaan kypsentämällä riisiä , mausteita ja muita aineksia suurikokoisessa laakeassa rautapannussa.

Paista, kunnes riisi on läpikuultavaa. Rannikolla se sisältää totta kai meren antimia, kun taas sisämaassa käytetään enemmän kanaa. Paellan perusaines riisi tuli . Riisi maustetaan ja värjätään sahramilla.


Anna olla hetken aikaa, että riisi alkaa ns. Kaada pannuun kala- tai äyriäisliemi, dl lihalientä ja 2dl kanalientä. Anna riisin hautua noin 20–minuuttia välillä hämmentäen, kunnes riisi on kypsää. Muista että riisin pitää olla . Rakenteeltaan silkkinen ja kermainen risotto syntyy esimerkiksi carnaroli- tai arborio- riisistä.


Vanukas tehdään tutusta puuroriisistä. Tämä paella ei kaipaa liiaksi mausteita, siitä pitää huolen Snellmanin juuri sopivan mausteinen ja täysin lisäaineeton All Natural Chorizo. Paistettaessa leviää makkarasta pannulle niin valkosipulin, chilin kuin kuminankin aromeja muodostaen täydellisen pohjan riisin kypsentämiselle. Jos riisi alkaa näyttää kuivalta, lisää pannulle vettä.


Kun otat pannun pois liedeltä , pannussa pitäisi olla vielä hieman lientä jäljellä (kuva 8). Tämä on tärkeää, koska riisi jatkaa nesteen imemistä itseensä, kun jätät paellan seisomaan ennen tarjoilua. Puuromainen bomba- riisi on Suomessa harvinaista, mutta tilalla voi käyttää hyvin italialaista arborio-risottoriisiä.


Mutta sitten se neste: itse keittelen usein kalalientä pakkaseen valmiiksi aina, kun perkuutähteitä jää kalaruokaa tehtäessä yli. Itse tehdystä kalaliemestä syntyy aromikas ja täyteläinen paella , .

Kun riisi on kypsää, lisää simpukat ja katkaravut. Laita päälle muutama kokonainen katkarapu ”koristeeksi”. Pidä hetki kannen alla, jotta simpukat ja katkaravut lämpenevät.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje