Myydään hydraulinen prässi

Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Haussa käytetty vannesaha, kanttikone, metallisorvi, terä tai leikkuri? Selaa ilmoituksia ja löydä sopiva. Katso myös näiden osastojen ilmoitukset: aggregaatit, hitsauskoneet, kompressorit, käsityökalut, lisävarusteet ja . Hydraulinen pelastusvälinesarja.


Haluatko oman ilmoituksesi Paalupaikalle? HYDRAULINEN PRÄSSI - malli Biltema. Korkealuokkaisia prässejä eri kokoluokissa vaativiinkin tehtäviin! Traktorin varaosat Tarvikkeet. Laadukkaat prässimme ovat CE- turvastandardi-sertifioituja.


Tänään pongasin motohelvetessä mielestäni tymäkän näköisen 30T prässin. Pienikokoinen kydraulipuristin asennus- ja korjaustöihin. Hyvä laite keikka koneeksi ja pieneen verstastilaan.


Tukevatekoinen tynnyrinpienistin prässi ,sylinteri 130mm,varsi 70mm, isku n. C-runkoinen hydraulinen puristin. Myydään , Vuokrataan ja Ostetaan koneet ja laitteet. Letkuja, päitä ja puristusholkkeja nyt saa, melkeimpä helpompi luetella paikat joista ei saa.


Varaudu kuitenkin vastaamaan hyvin ymmärrettäviin kysymyksiin kun menet kauppaan. Teline renkailla ja vaihtopäät. Tavarat on noudettava kolmen arkipäivän kuluessa huudon hyväksymisestä. Tämän jälkeen se varastoidaan myyjän toimesta, mistä seuraa ostajalle kuluja € alkavalta vuorokaudelta. SRJMEG80-Tuote loppu verkkokaupasta.


MEG1Tuote loppu verkkokaupasta. Kun nyt arvelen että toinenkin laakeri tulee määränpäähänsä vuoden sisällä, arvioisin että säästän hermoja, työkaluja ja sormia prässin avulla. Motonetissä esim myydään pullotunkkeja joiden tehoksi ilmoitetaan -t, mutta sellaisenkin käyttö rajoittuu pelkästään ylöspäin suuntautuvaan voimaan, . Mikä tietoa lisää, se tuskaa lisää.


Tähän asti olen elänyt onnellisena ja tietämättömänä moisen vekottimen mahdollisuuksista. Pitänee lisätä pitkälle toivelistalle. Esittely oli mielenkiintoinen : . Vaihdelaatikkonostin 500kg. Rekkatunkki 35T paineilma- hydraulinen.


Suuret koneelliset putkentaivuttimet, hydrauliset tuurnataivuttimet,. Viisteytyskoneet, Tuubisorvit. Kierrepakat Ridgid 5ja Compact 3koneille (terät myydään erikseen). Ota yhteyttä suoraan muut -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Raskas kalusto ⋅ Kuorma-autot ⋅ Bussit Perävaunut ⋅ Vetoautot ⋅ Rekkaveturit Linja-autot ⋅ Jakoautot ⋅ Trukit. BPW ⋅ Fruehauf ⋅ Gigant ⋅ ROR ⋅ SAF ⋅ SMB DAF ⋅ Iveco ⋅ MAN ⋅ M-B ⋅ Renault ⋅ Scania Sisu ⋅ Volvo ⋅ Kögel ⋅ Schmitz ⋅ Krone. Kaikki huudot ovat sitovia ja huutokauppamaksu veloitetaan kaikissa kohteissa. Kohde myydään siinä kunnossa, kun se myyntihetkellä on, eikä sitä välttämättä ole testattu . Kattava valikoima harrastelijamalleista aina ammattiluokan koneisiin. Itse ottanut paineen traktorista,kolmipiste kiinnitys,iskunpituutta riittävästi kuin myös voimaa.


Hinta 395€ noudettuna (lähetys ei taida onnistua) Joensuussa,puh. Tiukassa oleva laakeri voi kyllä vaatia hydrauliprässiä edelleen, muttta ohan tuo vaikka naurettavan halpa holkkisarja prässin kaveriksi. Teoriassa ton kokoinen pultti kestää.


Ja eipä se hydraulinen prässikään vaadi olka-akselin irroitusta suurimmassa osassa tapauksia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje