Muumipeikko youtube

Jotain pientä mitä tuli tehtyä ihan vain ihmisten iloksi. United we stand divided we fall. KT Hitel omistaa oikeudet audiovisuaaliseen sisältöön.


Ensimmäinen videoni, jonka aiheena ei ole muumimusiikki! Tässä Mannerheimin lastensuojeluliiton.

Nipsu lähtee etsimään kultaa Yksinäisiltä vuorilta ja päätyy lammelle, josta ilmestyy kuvankaunis vedenneito. Tervetuloa hattivattien saarelle. Jonkin aikaa purjehdittuaan veneilijät löytävät saaren. Muumit ryhtyvät rakentamaan omia. Videoesseeni Tove Janssonin Taikatalvi-teoksesta.


Alkuperäinen muumitarina balettina. Katsoin nämä jo aikaisemmin, mutta tajusin jakaa nämä teille vasta nyt. Yleensä lähinnä tällaiset remix-videot tekee vaan huonoudessaan ja typeryydessään surulliseksi, mutta nämä kaksi ovat ihan loistavia.

Voi vain ihailla sitä osaamista . YHTEENSÄ 1MEDIAA SIVUA. Poliisimestarin tunteet Niiskuneitiä kohtaan. Johan on jollakin välähtänyt. Ainakin ne ovat hauskoja! Sarjassa soi iloinen musiikki, ja tunnelma on kieltämättä suloinen.


Tässä versiossa muumit ovat lähinnä iloisia lapsia, ja muumien filosofinen luonne jääkin hieman tämän piirteen vuoksi varjoon. Kaikki sarjan jaksot on laitettu en , ja ne on helppo katsoa tämän soittolistan avulla. Lähes kaikki Suomalaiset ovat katselleet muumeja pienenä. Jotkut kohtaukset olivat siihen aikaan niin voimakkaita, että ne ovat painuneet syvälle mieleen ja nämä sulosoinnut tuovat takuulla lapsuudentraumat takaisin pinnalle!


Emma esiintyy teoksessa Vaarallinen juhannus. Hän on yksinäinen ja äkäinen vanha nainen ja toimii teatterin siivoojana. Hän kantaa kädessään aina luutaa ja hänellä on pyöreät silmälasit silmillään. Hänellä on sisarentytär nimeltä Vilijaana.


Tekeillä on aluksi kaksi tuotantokautta, joista . Laitan tämän helmen säilöön sinun varallesi”, mamma sanoo peikolle.

Vaihtoehtoinen muumitulkinta kuvaa Yksinäisten vuorten kupeessa lepäävää laaksoa sisäänpäin kääntyneenä periferiana. SinäTuubaPaska, tuo ssa majailevan taideaarteen suomenkielinen versio, on yksinkertaisuudessaan nimitys tietyntyyppisille videoremikseille, joita näiden. Noin minuutin esiintymiset rakentuvat viihdyttävästä yhdessäolosta, tarinasta, musiikista, tanssista ja . Tunnetut brändimme radiossa ja netissä tarjoavat laajan kattauksen musiikkia, viihdettä ja lifestyle - sisältöjä eri kohderyhmille. Teosto ja internetissä toimiva videojakopalvelu ovat uusineet sopimuksensa musiikin käytöstä Suomen ssa.


Sairaus tuo Papan mieleen, että hänen pitäisi kertoa 2. Kisamatkat kun on pitkiä tarvittiin niin ystäviä kuin äitiäkin lapsenvahdiksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje