Mittakuppi

Valikoimastamme löytyy erikokoisia mitta-astioita ja -settejä sekä isompia litramittoja. Löydät tarkat desilitra-, ruokalusikka-, teelusikka- sekä maustemitat, mutta myös kahvimitat ja isot mittakannut tuotteidemme joukosta. Heirol Pro teräs kpl mittakuppi. Teräksinen mittalusikkasetti on tarpeellinen apuväline jokaisessa keittiössä.


Tilavuudet: 60ml, 80ml,125ml, 250ml.

Materiaali: ruostumaton teräs. Sekoitussuhteet: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10; 12:1. Kuva viitteellinen, tuote ei sisällä kansia. Mittakuppi 4ML, kpl. Kannet tilattava erikseen.


FI:ssä vertailet vaivattomasti merkit ja hinnat - ja löydät itsellesi juuri oikeat tuotteet! Mitä tarkoittaa mittakuppi. Ilmainen sivistyssanakirja.

Elintarvikemuoviset mitta-astiat. Ergonominen kahva, lämmönkesto 1°C. Konepesun kestävä, mittaviivat molemmilla puolilla. Maidonvalkea, läpinäkyvää muovia.


Kuppi on astia, josta juodaan juomia, kuten teetä ja kahvia. Niitä valmistetaan muun muassa posliinista ja savesta (keraamiset tuotteet). Kuppia tai kahvikuppia käytetään myös mittayksikkönä. Kupin erottaa mukista sen ohuempi reuna sekä erilainen muoto. Synonyymi mittakuppi sanalle.


Löysitkö herkullisilla resepteillä mahtailevan brittiblogin, mutta olet epävarma siitä, miten mitat kääntyvät suomeksi? Haluaisitko kokeilla amerikkalaissivustolta löytämääsi kakkureseptiä, mutta lopputulos epäilyttää? Käytä seuraavia taulukoita apunasi, kun haluat suussasulavia leipomuksia reseptin alkuperästä välittämättä. Glosbessa, ilmaisessa online- sanakirjassa.


Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Design Lettersin mittakuppi on oiva lisä sekä typografian ystävän että pelkistetystä tyylistä pitävän keittiöön. Steltonin Collar-kokoelman cocktail-sekoitin on tyylikäs työkalu baarimestareille ja kotien drinkkitaitureille.

Musta, mattapintainen cocktail shaker jatkaa Daniel Debiasin ja Federico Sandrin luoman Collar-kokoelman eleganttia linjaa. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Tuotetta hyvin saatavilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje