Jääkiekkohanskat ale

Tutustu ja löydä omasi jo tänään! Ei enää -tule kiekkobussi. Vapor-malliston paras hanska lyhemmällä mansetilla. Bauer jääkiekkohanskat Vapor 1X Pro.


Hanskassa Poron XRD- pehmuste ja sisämate. Jääkiekkohanskat aikuisille, nuorille ja lapsille.

Hanskat kaeikenikäisille ja tasoisille pelaajille maailman johtavilta merkeiltä: Bauer, CCM ja Warrior. Erilaisia hanskamalleja löytyy sekä harrastelijoille että ammattilaisille. Free flex mansetti tuo liikkuvuutta ja dual density pehmusteet suojaavat kättä.


Kaksiosainen peukalo- ja kolmiosainen etusormirakenne. Uusi AX Suede Quattro-kämmenmateriaali on erittäin kestävää ja kämmenen väri on sama kuin hanskan pääväri. UUTUUSMAILA VANX saapunut. BAUER VAPOR X9HANSKAT.


Sopivat jääkiekkohanskat löydät XXL:n laajasta valikoimasta.

WARRIOR ALPHA QX PRO, MUSTA-VALKOINEN. Oikean kokoinen hanska istuu hyvin ja siinä on pitävä ote. Laaja valikoima jääkiekkohanskoja huippumerkeiltä kuten Bauer, Reebok ja CCM! Myös paljon lasten jääkiekkohanskoja ! Reebok 7K ovat aktiivitason pelaajille suunnitellut jääkiekkohanskat.


Saumaton joustava mansetti (ranneosa) lisää liikkuvuutta, käyttömukavuutta ja helpottaa mailankäsittelyä. Vahvistettu kämmenosa sekä kovamuovista valmistetut kämmenselän lisäsuojat takaavat maksimaalisen suojaavuuden. Aktiivipelaajan jääkiekkohanska. Dual density pehmusteet suojaavat kättä ja dynamic flex mansetti tuo liikkuvuutta.


Kämmen kestävää double layer black nash -materiaalia. Meiltä saat kaiken, mitä jääkiekossa tarvitset. Hockey Corner Helsingistä löydät uudet ja käytetyt jääkiekkovarusteet sekä kaikki jääkiekkotarvikkeet ympäri vuoden.


CCM-JETSPEED300-LUISTIMET. Täältä löydät verkkokauppamme erilaiset jääkiekkosuojat, muun muassa kypärät, polvisuojat, hartiasuojat, hanskat , jääkiekkohousut, hammassuojat, alasuojat ja kyynärsuojat. Valitse satojen merkkien ja tuotte. Olemme erikoistuneet jääurheiluun. Edustamamme tuotemerkit ovat alansa markkina- ja laatujohtajia.


Pitkä kokemuksemme takaa turvallisen ja edullisen ostamisen sekä verkkokaupassamme että liikkeessämme.

Sportti Thurmanin asiakkaat ovat yksityishenkilöiden lisäksi seurajoukkueita että yrityksiä. Salasana: Unohtuiko salasana?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje