Hajunpoisto vaatteista sooda

Ajattelin kokeilla ruokasoodaa poistamaan pahaa hajua vaatteista. Tepsisiköhän ruokasooda ? Ripotellaanko kuiviltaan vai tehdäänkö siitä tahnaa? Kauanko sen pitää vaikuttaa?


Jalkahien haju pois kengistä? Tunkkaiselta haisevat vaatteet 3.

Ummehtunut haju pois vanhasta sohvasta? Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Ruokasooda pyykin pesussa?


Olen etikkavettä kokeillut ihan ohjeiden mukaan ja jopa voimakkaampaakin etikkavettä käyttänyt vaan ei lähde ikävä haju vaatteista. Aihe vapaa Välimuistissa Samankaltaisia 16. Olen saanut hyviä vaatteita vaan niissä on joku sellanen haju mikä pistää nenään eikä lähde edes etikkavedessä liottamalla.


Siksipä kyselen auttasko ruokasooda ja . Käsilaukku haisee ummehtuneelle, mikä avuksi? Paha haju pois matosta 1.

Vaikka ruokasooda on etikan tavoin lähes kaikille tuttu aine, ei monikaan ole kokeillut soodan käyttöä siivous- ja puhdistusaineena. Ominaisuuksiensa ansiosta ruokasooda. Poista kemikaalien hajut vaatteista.


Usein ostaessasi uuden pyyhkeen, kylpytakin tai vaikkapa t-paidan, on kankaassa pämiellyttävä kemikaalien haju. Värit ja muut aineet saattavat tehdä kankaasta myös jäykän tai karhean. Kokeile siis ruokasoodaa tekstiilien koostumuksen ja . Mekkoa ei voi pestä, joten usea käyttökerta on jättänyt vaatteeseen pahan hajun.


Ilta-Sanomien lukijat antoivat kommenttiketjussa Aallolle muutaman puhdistusvinkin, ja mekin intouduimme kaivamaan parhaat raikastuskikat esiin. Tässä neljä kikkaa, joilla vaatteista voi yrittää saada hajut pois ilman vesi- tai . Useassa kodissa ympäristöystävällinen sooda onkin otettu tärkeäksi osaksi kodinhoitoa. Soodajauheen monet käyttökohteet. Esimerkiksi jääkaapista hajut saa kätevästi poistettua pitämällä avointa soodapakkausta jääkaapin takaosassa.


Toisinaan tunkkainen haju kotona saattaa yllättää. Mikä täällä oikein haisee? Pesukoneeseen jääneet pyykit. Vaatekaapista tunkkainen haju poistuu, kun hyllylle asettaa muutamaksi päiväksi etikalla täytetyn kupin. Huomioi, että jos nenääsi osuu tunkkainen, märkien sukkien haju seinien ympäriltä, saatat haistaa hometta.


Jos se voi imeä itseensä kissan jätösten tuoksut, se voi kyllä napata hajut vaatteistasi ja kengistäsi. Toinen jauhettu hienoksi, toinen karkeampaa tai nestemäistä.

Liottelen vaan välillä sekoitellen ja sitten huuhtelen. Muidenkin erityisen likaisten vaatteiden liotukseen käy. Etikka vie hien hajun vaatteista. Pyykinpesussa etikka on mainio apuaine kehuu Jukkara. Kun panee etikkaa viimeiseen huuhteluveteen, niin se pitää värit kasassa.


Hien hajun saa pois vaatteista , kun panee normaalin pesuaineen lisäksi noin puoli desilitraa etikkaa pesukoneeseen. Sipulin haju sormissa Kun olet ollut tekemisissä sipulin kanssa, sen sisältämä rikki saa sormesi haisemaan sipulille. Hiero silloin ruokasoodaa käsiisi. Tavallinen ruokasooda kirkastaa pinttyneet pinnat ja vie pois hien hajun.


Sillä voi myös kuoria kasvot. Joku sanoi joskus jossain vanhassa ketjussa että soodan kanssa muovipussiin ja jääkaappiin muutamaksi päiväksi? Ne ovat kokonaan luonnontuotteita sekä edullisia ja helppokäyttöisiä puhdistusaineita. Hajujen poisto vaatteista. En uskalla pestä niitä muun pyykin joukossa ennen kuin haju on selvästi miedontunut, muuten koko pyykki saa saman tuoksun.


Se nimittäin poistaa hajuja ilmasta todella tehokkaasti, ja kiinnostaisi tietää toimiiko se myös veteen . Kokeilin ruokasoodia, etikkaa ym, mutta ei haju lähtenyt. Meillä tosin on ihan irrotettavat päälliset mutta autto se että kastelin tyynyn ja pesin pelkällä vaatteiden huuhteluaineella ja hinkkasin kynsiharjan kanssa. Sen jälkeen olen säännöllisesti suihkuttanut kissakarkotetta sohvaan. Millä oksennuksen haju pois sohvasta?


Näillä nikseillä karkotat hajut – Lifestyle. Tuuletusta usean pv ajan. Mitään muuta keinoa itse en ainakaan tiedä, mikäli byytta päässy patjan rakenteisiin.


Myös aktiivihiilestä saman tapaiselmalla menetelmällä voi olla hyötyä. Tietysti tuulettamisen ajaksi joudut hankkimaan toisen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje